NAJVRJEDNIJE ‘LOPTICE‘

Slavni glumac ima 12-ero djece sa 6 žena, a sada se hvali: ‘Osigurao sam svoje vrijedne testise na 10 milijuna!‘

Pohvalio se da su njegovi testisi konačno dobili titulu koju i zaslužuju nakon vrijednog i napornog rada

Majke djece Nicka Cannona

 Profimedia/

Holivudski pastuh, glumac i voditelj Nick Cannon, osim brakom s pjevačicom Mariah Carey, proslavio se i činjenicom da je otac 12 djece sa šest različitih žena, a sada je otišao korak dalje. Odlučio je osigurati svoje testise na 10 milijuna dolara.

43-godišnji Cannon, koji je koristio alat za procjenu vrijednosti testisa tvrtke dr. Squatch, koja nudi prirodne sapune za muškarce i proizvode za osobnu njegu, a na temelju nekoliko faktora, kao što su veličina, karakteristike i sposobnosti u spavaćoj sobi, zaključeno je da su njegovi stvarno vrijedni. Čak su dobili i titulu ‘najvrjednijih loptica‘.

image

Nick Cannon i Mariah Carey

Dfy/Kcs Presse/Profimedia/Dfy/kcs Presse/profimedia

"Hejteri mi govore da je vrijeme da prestanem raditi djecu i da moram pustiti da se ova super sperma odmori, ali ja sam udvostručio vrijednost svojih vrijednih muda i svoje buduće djece", poručio je Cannon, prenosi Page Six.

"Pozdrav dr. Squatchu jer je mojim mudima dao priznanje koje zaslužuju i hvala što mi je pružio sve što mi treba kako bih nastavio s radom na širenju svog obiteljskog stabla. Nemojte da vam ijedan dan prođe bez zaštite i njege onog najvrjednijeg što imate, a to su vaše ‘loptice‘", poručio je otac 12 djece.

Cannon nije jedini koji je osigurao neki dio svog tijela. Isto je učinila i pjevačica Rihanna, koja je osigurala svoje noge na milijun dolara, a njegova bivša supruga, pjevačica Mariah Carey na 35 milijuna dolara osigurala je svoj glas i noge.

Podsjetimo, Cannon je sa spomenutom bivšom suprugom dobio blizance Morocca i Monroe 2011., a također je otac sinova Goldena (7) i Risea (1) te kćeri Powerful (3) s Brittany Bell, zatim ima i 2-godišnje blizance Ziona i Zilliona te kćer Beautiful (1) s Abby De La Rosom, jednogodišnjeg sina Legendaryja s Bre Tiesi te jednogodišnju kćer Onyx s LaNishom Cole.

image

Nick Cannon i Brittany Bell

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Također ima dvoje djece s Alyssom Scott - sina Zena, koji je nažalost preminuo u prosincu 2021. nakon što mu je dijagnosticiran rak mozga, te kćer Halo Marie, rođenu u prosincu 2022.

Nedavno je otkrio da ne bi imao ništa protiv da dobije i trinaesto dijete, ali tko će biti mama, još se ne zna.

"Bog odlučuje kada smo gotovi, ali vjerujem da definitivno imam pune ruke posla", rekao je tada za "Entertainment Tonight".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 20:46