ODAZVAT ĆE SE

Slavna reperica kritizirala cjepivo protiv korone, iz Bijele kuće joj stigao poziv na razgovor

Nakon što je kritizirala djelotvornost cjepiva te se upustila u raspravu čak i s britanskim premijerom, sada se oglasila i Bijela kuća
Nicki Minaj
 Mpnc/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon što je američka reperica Nicki Minaj kritizirala djelotvornost cjepiva te se na Twitteru upustila u raspravu čak i s britanskim premijerom Borisom Johnsonom, sada se oglasila i Bijela kuća.

Reperica je dobila poziv na razgovor u Bijelu kuću kako bi joj odgovorili na sva njezina pitanja vezana uz cjepivo protiv bolesti COVID-19.

"Osoblje Bijele kuće pozvalo me na razgovor i mislim da je to korak u pravom smjeru. da, otići ću. Odjenut ću se u ružičasto baš kao u filmu "Plavuša s Harvarda" i svima će biti jasno da sam ozbiljna. Postavljat ću pitanja u ime osoba koje su ismijavane zbog toga što su jednostavno ljudi. #BallGate dan treći", napisala je Nicki Minaj na Twitteru.

Magazin People kontaktirao je glasnogovornika Bijele kuće kako bi provjerio jesu li zaista kontaktirali glazbenicu. "Postupili smo kao i sa svim drugim građanima, ponudili smo Nicki Minaj telefonski razgovor s našim stručnjacima, koji će joj vrlo ljubazno objasniti koliko je cjepivo sigurno i efikasno", glasio je odgovor.

Nicki Minaj prije nekoliko je dana objavila tweet u kojem je ispričala da se prijatelj njezine rođakinje iz Trinidada nedavno cijepio te nakon toga postao impotentan i imao je natečene testise. Dodala je i da sama istražuje sve informacije vezane uz cjepivo protiv covida, kako bi provjerila njegovu kvalitetu.

image
Nicki Minaj
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ministar zdravstva Trinidad i Tobaga odbacio je ove tvrdnje slavne reperice, rekavši da zdravstveno osblje ove karipske zemlje nije pronašlo dokaze da je bilo koji pacijent prijavio takve nuspojave.

"Kako sada stojimo, nema apsolutno nikakvih prijavljenih nuspojava ili oticanja testisa u Trinidadu... niti ijednog drugog za kojeg znamo bilo gdje u svijetu", rekao je ministar Terrence Deyalsingh na konferenciji za novinare u srijedu.

Deyalsingh se žalio zbog vremena koje su zdravstveni dužnosnici proveli istražujući tu spornu tvrdnju, rekavši da oni "sve takve tvrdnje shvaćaju ozbiljno". "Nažalost, jučer smo izgubili toliko vremena provjeravajući ovu lažnu tvrdnju", dodao je ministar, piše The Guardian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 23:43