TUŽAN GUBITAK

Slavna ‘Phoebe‘ sumnja u uzrok smrti: Ekipa ‘Prijatelja‘ shrvana je smrću kolege, razmišljaju da posvoje njegovog psa

- On neće počivati u miru sigurno... Već je prezauzet time da nasmijava sve gore na nebu, komentirala je Paget Brewster

Serija ‘Prijatelji‘

 Warner/Collection Christophel Via Afp

Glumica Lisa Kudrow (60), koja je u seriji ‘Prijatelji‘ utjelovila Phoebe, vjeruje da je njezin pokojni kolega iz serije Matthew Perry možda umro jer su njegovi lijekovi djelovali dok je bio u jacuzziju, rekao je izvor blizak glumici za Daily Mail.

"Iako nitko ne želi vjerovati da su to bili lijekovi, prepisani ili ne, naravno da im ta misao prolazi kroz glave. Misle da je sigurno uzeo nešto što ne ide dobro s toplom vodom", rekao je izvor blizak Kudrow za Daily Mail.

image

Serija ‘Prijatelji‘

Warner/Collection Christophel Via Afp

Cijela ekipa popularne serije "šokirana je smrću kolege" te razmišljaju kako će posvojiti njegovog psa.

Glumica Paget Brewster, koja je utjelovila Chandlerovu djevojku Kathy u seriji ‘Prijatelji‘, također se oglasila na društvenim mrežama povodom njegove smrti.

"Tako sam tužna zbog Matthewa Perryja. Bio je drag prema meni u ‘Prijateljima‘ i svaki put kad sam ga vidjela desetljećima nakon toga. Molim vas, pročitajte njegovu knjigu. To je njegova ostavština koja će pomoći drugima. Ipak, on neće počivati u miru sigurno... Već je prezauzet time da nasmijava sve gore na nebu", napisala je glumica na X-u.

Podsjetimo, Perry je ovog vikenda pronađen mrtav u svome domu u Los Angelesu, a strani mediji navode da je u trenutku smrti bio u hidromasažnoj kadi ili jacuzziju. Policijski dužnosnici su za TMZ rekli da u blizini mjesta smrti nije pronađena droga ili drugi opijati te da se ne sumnja u nasilnu smrt. Perry je bio najpoznatiji po svojoj ulozi Chandlera Binga u uspješnoj seriji ‘Prijatelji‘, koja se prikazivala 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:26