DANAS JE SRETNO UDANA

Slavna glumica o ponižavajućoj aferi bivšeg supruga: ‘Ne mogu vjerovati da sam bila potpuno slijepa‘

Emma je za New Yorker rekla da se osjećala ‘poniženom‘ zbog afere i da je bila šokirana vlastitom samoobmanom

Emma Thompson kao Nancy Stokes u ‘Good Luck to You, Leo Grande‘ (2022)

 Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

Emma Thompson priznala je da je bila ‘potpuno slijepa‘ na aferu svog bivšeg supruga Kennetha Branagha s Helenom Bonham Carter.

Nevjera je 1995. okončala glumičin šestogodišnji brak s Branaghom, za kojeg se udala 1989. i to samo dvije godine nakon što su se upoznali na snimanju filma.

Kenneth je imao aferu s 56-godišnjom Helenom nakon što su zajedno glumili u ‘Frankensteinu Mary Shelley‘ 1994. godine. Emma je za New Yorker rekla da se osjećala ‘poniženom‘ zbog afere i da je bila šokirana vlastitom samoobmanom.

"Bila sam potpuno, potpuno slijepa na činjenicu da je imao veze s drugim ženama na filmskom setu. Ono što sam naučila iz toga je činjenica koliko je lako biti zaslijepljen vlastitom željom da obmanjujete sami sebe da se to ne događa. Bila sam napola živa. Izgubila sam osjećaj da sam osoba koja vrijedi, da sam vrijedna ljubavi", iskreno je priznala.

image

Emma Thompson

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Također je dodala i da je njezin kolega iz ‘Razuma i osjećaja‘, Greg Wise, koji je s njom u braku već 27 godina, bio taj koji je ‘pokupio moje komadiće i ponovno ih sastavio‘. Njih su se dvoje vjenčali 2003. i zajedno imaju dvoje djece - Gaiu (22) i Tindeyebwa, dijete vojnika iz Ruande kojeg su neformalno posvojili kad je imao 16 godina. Iste godine kad su se njih dvoje vjenčali, Kenneth je oženio umjetničku direktoricu Lindsay Brunnock.

image

Greg Wise i Emma Thompson

Matrixpictures.co.uk/Matrixpictures/Profimedia

Helena Bonham Carter i njezin partner, filmski redatelj Tim Burton, imaju dvoje djece, a Emma Thompson i Helena zajedno su glumile u dva filma - 1992. u ‘Howard‘s Endu‘ i od 2007. u filmovima o Harryju Potteru.

"‘Više sam naučila iz svog drugog braka samim time što sam bila u braku. Kako bi rekla moja majka: ‘Prvih dvadeset godina je najteže‘", zaključila je Emma Thompson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:08