‘BLAGO TOJ LUBENICI‘

Slavna glumica isklesanog tijela ništa nije prepustila mašti: Sunčala se potpuno gola, fanovi u totalnom deliriju...

Kao od majke rođena zavalila na madrac na napuhavanje u obliku lubenice

Elizabeth Hurley

 /Instagram

Slavna glumica i model Elizabeth Hurley (58) nikad se nije sramila pokazati svoju nevjerojatnu tjelesnu građu u oskudnim kupaćim kostimima.

No sada je otišla korak dalje - u ponedjeljak je otišla potpuno gola na sunčanje u bazenu, a onda zavodljive prizore objavila na društvenim mrežama.

Kao od majke rođena zavalila na madrac na napuhavanje u obliku lubenice, a djelovala je sretno i opušteno dok je pokazivala svoje obline.

‘Lebdim na kriški lubenice‘, napisala je u objavi u kojoj nije označila svoju lokaciju, no poznato je da je ovaj mjesec provodila vrijeme u St. Tropezu.

‘Prekrasna‘, ‘Blago toj lubenici‘, ‘Koliko puta ste zumirali?‘, bili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Podsjetimo, Elizabeth ima jednog sina kojeg je začela tijekom kratkotrajne veze s poduzetnikom Steveom Bingom, nedugo nakon što se rastala od Hugha Granta 2000. godine.

Damiana (21), sada manekena i redatelja, rodila je 2002. godine, no poduzetnik je osporio očinstvo iako je DNK test dokazao da je njegov otac.

Bing je umro 2020. kada je skočio s 27. kata svoje stambene zgrade u Los Angelesu.

Damian i Bingova kći Kira Bonder – čije je očinstvo također osporavao – izbrisani su iz očeve oporuke nakon njegove smrti kada se njihov djed žalio na nasljedstvo na temelju toga što su rođeni izvan braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:46