TENZIJE NA SETU

Sjećate li se ‘Čarobnica‘? Zvijezda serije nakon više od dva desetljeća konačno priznala: ‘Osjećam krivnju‘

Alyssa Milano i Shannen Doherty godinama su se svađale, a Doherty je zbog kolegice napustila seriju nakon treće sezone
Čarobnice - Holly Marie Combs, Shannen Doherty i Alyssa Milano 
 Photo12.com - Collection Cinema/ AFP

Holivudska glumica Alyssa Milano progovorila je o svom odnosu s kolegicom Shannen Doherty nakon što su godinama postojale tenzije između njih. Hrvatska publika imala ih je prilike upoznati prije nekih dvadesetak godina u TV seriji "Čarobnice".

48-godišnja Alyssa priznala je da, iako se u početku nisu slagale, s godinama se njihov odnos poboljšao.

"Rekla bih da je naš odnos sada srdačan. Preuzimam odgovornost za velik dio tenzija koje su se događale među nama. Mislim da je do velikog broja naših sukoba došlo zbog toga što sam je smatrala konkurencijom, a ne sestrom. A upravo se sestrinskim odnosom serija toliko bavila. Osjećam krivnju zbog svoje uloge u svemu tome", priznala je Milano za Entertainment Tonight.

Kada je Shannen Doherty (50) dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, Alyssa ju je kontaktirala. "Kad sam čula za njezinu dijagnozu, nazvala sam je. I slala sam joj poruke svakih nekoliko mjeseci samo da provjerim kako je. Poštujem je. Odlična je glumica, koja toliko voli svoju obitelj i voljela bih da sam imala dovoljno samopouzdanja pa da sam to bila shvatila u ono doba kad smo snimale zajedno", dodala je glumica.

Serija "Čarobnice" imala je svoju premijeru 1998. godine, a trajala je osam sezona. Glavne uloge tumačile su tri sestre Halliwell koje su bile moćne vještice, Čarobnice, a utjelovile su ih Alyssa Milano, Shannen Doherty i Holly Marie Combs. One su branile nevine od sila zla.

Shannen je zbog nesuglasica s Alyssom napustila seriju 2001. godine, nakon tri sezone, a njezin je lik ubijen.

"Bilo je previše drame na setu i nedovoljno strasti prema poslu. Znate, imam 30 godina i nemam više vremena za takvu dramu u svome životu. Želim raditi s glumcima kojima je zaista, zaista stalo do njihova posla i žele biti na setu svakoga dana. Ne želim raditi s ljudima koji stalno pljuju po svome poslu i žale se na njega, mrze ga i slično", izjavila je Doherty u jednom intervjuu iz 2001. godine te pritom dodala da se to ne odnosi na Holly Marie Combs.

Milano joj nije ostala dužna pa je u jednom intervjuu iz 2013. godine izjavila sljedeće: "Holly i Shannen bile su najbolje prijateljice 10 godina prije početka snimanja serije pa sam se na setu osjećala kao da sam u srednjoj školi. Nadala sam se da se u tridesetima nećemo više tako ponašati."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:54