SKANDALOZNI IKE

Sin Tine Turner (64) uhićen prije smrt majke; Policija: ‘Pokušao je pojesti drogu da ga ne uhvatimo!‘

Zaplijenjeno mu je gotovo dva grama crack kokaina i nešto manje od jednog grama metamfetamina

Ike Turner i Ike Turner Jr

 Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Ike Turner Jr., sin pjevačice Tine Turner i Ikea Turnera navodno je uhićen zbog posjedovanja cracka i prikrivanja dokaza samo nekoliko tjedana prije smrti svoje majke, potvrđeno je Page Sixu. Prema Peopleu koji je prvi izvijestio o uhićenju, 64-godišnjak je zaustavljen u ranim jutarnjim satima 6. svibnja nakon što su policajci primijetili da je jedno od svjetala njegovog automobila ugašeno. Ipak, kada su policajci otišli razgovarati s glazbenikom, on je navodno pokušao progutati narkotike koje je posjedovao.

"Pokušao je pojesti drogu prije nego što su mu je policajci uspjeli oduzeti", napisao je kapetan Q.T. Arendell iz policijske uprave Alvin u izvješću o incidentu. Policija je na kraju zaplijenila gotovo dva grama crack kokaina i nešto manje od jednog grama metamfetamina, navodi list.

Ikeova suputnica Jessica Salinas-Esquivel, također je navodno optužena za posjedovanje, ali lijekova za koje nije imala recept. Ike Jr. pritvoren je u zatvoru okruga Brazoria od uhićenja i nije platio jamčevinu od 70 tisuća dolara, potvrđeno je Page Sixu.

image

Tina Turner

Mark Ralston/Afp

Zbog sukoba sa zakonom glazbenik je bio iza rešetaka i kada je 24. svibnja preminula Tina Turner u dobi od 83 godine. Ike Jr., koji je 2018. otkrio da nije razgovarao sa svojom pomajkom gotovo dva desetljeća, još se zbog toga nije suočio s njezinom tragičnom smrću.

Izvori su za Page Six prošli mjesec rekli da je Tinina obitelj bila u šoku zbog njezine smrti jer mnogi nisu znali da je ozbiljno bolesna. Iako su biološki sinovi slavne pjevačice Craig Turner i Ronnie Turner, umrli prije njezine smrti, iza nje su ostali Ike Jr. kao i sin Michael Turner, kojeg je posvojila 1962. godine. Iza sebe je ostavila dvoje unučadi i petero praunučadi, od kojih većinu nikada nije upoznala. Njezin bivši suprug Ike stariji umro je 2007. od predoziranja nakon desetljeća duge borbe s ovisnošću o kokainu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:02