KRITIZIRALA FILM

Shakira: ‘Moji sinovi mrze film ‘Barbie‘. Pop kultura oduzela je muškarcima njihovu mogućnost da budu muškarci‘

Pjevačica je otkrila da su njezini sinovi zamrzili ‘Barbie‘ te da se ona djelomično slaže s njima

Shakira

 Giorgio Viera/Afp

Shakira je kritizirala film "Barbie" jer smatra da bi žene trebale biti osnažene "bez oduzimanja muškarcima njihove mogućnosti da budu muškarci", prenosi The Mirror. Pjevačica je otkrila da su njezini sinovi zamrzili taj film te da se ona djelomično slaže s njima, jer želi da se oni osjećaju moćno dok poštuju žene.

"Sviđa mi se kad pop kultura pokušava osnažiti žene, a da ne oduzima muškarcima njihovu mogućnost da budu muškarci, da ih također štiti i pruža. Vjerujem u davanje svih alata ženama i povjerenje da možemo učiniti sve bez gubitka svoje suštine i ženstvenosti. Mislim da muškarci imaju svrhu u društvu i da žene imaju drugu svrhu", kazala je Shakira.

image

Margot Robbie i Ryan Gosling

Warner Bros. Pictures - Heyday F/Afp/Profimedia/Warner Bros. Pictures - Heyday F/Afp/Profimedia

Zvijezda smatra da to što žena može sve, ne znači da i treba. "Mi se nadopunjujemo, a to nadopunjavanje ne treba izgubiti. Samo zato što žena može sve, ne znači da treba. Zašto ne podijeliti teret s ljudima koji ga zaslužuju nositi, koji imaju dužnost nositi ga također", rekla je.

image

Shakira

Giorgio Viera/Afp

Pjevačica je otkrila da je nakon razvoda od Gerarda Piquea u lipnju 2022. morala "ujediniti sve dijelove koji su se raspali". "Žene su nekada morale paziti na svoje ponašanje, sakriti bol, plakati u tišini, ali u današnjem nam društvu nitko neće govoriti kako da izliječimo ranu", objasnila je Shakira koja s nogometašem ima dva sina, Sashu i Mila.

"Nitko mi ne govori kako da plačem ili kada da plačem, nitko mi ne govori kako da odgajam svoju djecu, nitko mi ne govori kako da postanem bolja verzija sebe. To ja odlučujem", kazala je zvijezda koja smatra da je osvježavajuće kada žena postane ono što je i ne ispričava se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:54