NAJTEŽI DANI

Shakira konačno progovorila: ‘Pique me prevario i izdao dok je moj otac bio na intenzivnoj njezi!‘

Shakira nije mogla otići svom tati, kojeg smatra svojim ‘najboljim prijateljem‘, po ‘savjet koji joj je toliko trebao‘ u to vrijeme

Gerard Pique i Shakira

 Alberto Simon/dydppa/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Shakira nije mislila da će "preživjeti" kada je saznala da ju je bivši nogometaš Barcelone Gerard Piqué "izdao" dok je njezin otac bio na intenzivnoj njezi.

"Došao je u Barcelonu kako bi me utješio nakon što sam bila obuzeta tugom zbog prekida", rekla je dobitnica Grammyja za People en Español o svom ocu, Williamu Mebaraku Chadidu.

Shakira (46) objasnila je da se Chadid (91) "teško ozlijedio" pri padu tijekom prve pričesti njezina sina Milana.

image

Shakira i Gerard Pique 2019.

Bryan R. Smith/Afp

“Sve se dogodilo odjednom”, prisjetila se. “Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj.”

Shakira nije mogla otići svom tati, kojeg smatra svojim "najboljim prijateljem", po "savjet koji joj je toliko trebao" u to vrijeme.

“Čovjek kojeg sam najviše voljela u životu, moj otac, ostavio me kad sam ga najviše trebala”, rekla je.

Sada kada se Chadid oporavlja, pjevačica je pohvalila njegovu "otpornost" - kao i njegov dugogodišnji brak s njezinom majkom, Nidijom Ripoll Torrado.

"Oboje su bili odraz tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su oni uzor mojoj djeci", rekla je Shakira i spomenula svoje sinove, Milana (10) i Sashu (8).

Dobitnica Grammyja dječake je rodila 2013., odnosno 2015. godine. Ona i 36-godišnji sportaš zajedno se brinu o djeci otkako su objavili prekid u lipnju 2022. usred glasina da ju je Pique prevario s mlađahnom djevojkom Clarom Chijom.

image

Pique i Shakira

Dc/Backgrid Uk/Profimedia/Dc/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 20:27