ATRAKTIVNA ‘MOMČAD‘

Seksepil u ‘jedanaestercu‘: Ovo je top 11 žena nogometaša koju ni VAR tehnologija ne bi propitivala...

Upoznajte neke od najljepših žena i djevojki nogometaša koji se bore za titulu prvaka Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru

Najljepše wagsice - žene i djevojke nogometaša

 Profimedia/Instagram

Svijet sporta ‘dom‘ je nekih od najtalentiranijih ljudi na svijetu. A uz talent i sposobnost, nećemo se lagati, sportaši su također i ugodni oku. No, iza svakog (ili barem većine) uspješnog nogometaša stoji prekrasna žena koja navija za njega i pruža mu najveću podršku. Upravo te žene i djevojke čine sportski svijet još zanimljivijim. Kad bismo ih morali ‘posložiti‘ u momčad od top 11 ‘wagsica‘, nogometni teren izgledao bi poprilično atraktivno.

Upoznajte neke od najljepših žena i djevojki nogometaša koji se bore za titulu prvaka Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru:

Gifty Boakye

Gifty Boakye poznata je po tome što je djevojka zvijezde Arsenala Thomasa Parteya, koji igra na poziciji veznjaka za nogometnu reprezentaciju Gane. Gifty je poznati model i Instagram zvijezda, a rođena je 1993. u Americi. Ova tamnoputa ljepotica visoka je čak 180 centimetara, a svoj privatni život drži podalje od javnosti. Poznato je samo da se s nogometašem upoznala 2019. te se šuška da je to bila ljubav na prvi pogled.

Gifty također ima veliku vojsku pratitelja na Instagramu od više od 39 tisuća ljudi, a njezina baza obožavatelja neprestano raste. Uglavnom dijeli zavodljive fotografije u raznim outfitima, kao i fotografije sa snimanja. Ono što mnoge iznenađuje jest činjenica da na svom profilu nema nijednu fotografiju s dečkom Thomasom Parteyjem.

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez partnerica je portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda. Model i plesačicu, koju na Instagramu prati gotovo 40 milijuna pratitelja, Ronaldo je upoznao 2016., a godinu dana kasnije dobili su kćer Alanu Martinu. Zajedno odgajaju i Cristianovih troje djece, sina Cristiana Ronalda Juniora te blizance Evu Mariju i Matea, koje su rodile surogat majke. Nedavno su dobili blizance, ali je nažalost sinčić odmah preminuo. Najmlađoj kćerkici nadjenuli su ime Bella Esmeralda.

Mnogi su predviđali da će i ovo biti samo još jedna usputna avantura slavnog nogometaša, no Georgini je uspjelo ono što nijednoj njezinoj prethodnici nije – osvojiti Ronaldovo srce na duge staze. Njih su se dvoje upoznali kad je on došao u Gucci kupovinu, a među njima su se odmah stvorile ‘iskrice’. Nedugo nakon toga, zatekli su se na istoj modnoj reviji slavnog dvojca Dolce & Gabbana te je lijepa ‘Gio’ i tamo zapela za oko uspješnom Portugalcu. Ohrabrio se i nekoliko mjeseci kasnije pozvao ju je na spoj te se ubrzo rodila ljubav. Prvi su put viđeni zajedno u javnosti u studenom 2016. godine, kada su otišli u Disneyland, a iako se Ronaldo pokušao zamaskirati da ga ne prepoznaju, ubrzo je cijeli svijet brujao o njihovoj vezi. Paparazzi im danonoćno nisu dali mira, a upravo je zbog njih Georgina bila prisiljena dati otkaz u trgovini Gucci jer bi je svakodnevno čekali ispred nje. Otkrilo se i da su jednom nakratko prekinuli i prestali razgovarati jer je ona postala ‘tužna i odsutna’ kad joj se 2016. razbolio otac. Ipak, uspjeli su prebroditi i tu ljubavnu krizu te je s vremenom postajalo sve jasnije da je njihova ljubav sve jača i jača, a danas o njoj čak postoji i dokumentarna serija.

Sofija Milošević

Jedna od najuspješnijih balkanskih manekenki i modna dizajnerica iz Srbije, Sofija Milošević, bodri svog izabranika Luku Jovića na Svjetskom prvenstvu u Katru. S njom su i njihovi sinovi, dvogodišnji Aleksej te sedmomjesečni Teodor. Nakon što završi prvenstvo, a Luka i ostatak ‘Orlova‘ vrati se u Srbiju, ljepotica i nogometaš organizirat će veliku svadbu u Beogradu, prenose srpski mediji.

Zanosna ljepotica više je puta naglasila da je Jović ‘divan muž, otac i sportaš‘, a njihov stariji sin naslijedio je ljubav prema nogometu od svoga oca. Inače, Sofija je vrlo uspješna u svijetu modelinga pa su iza nje brojne kampanje i revije na raznim kontinentima. Pokrenula je i vlastiti brend ‘Sofi Milo‘ koji uspješno napreduje.

Luena Correia

Najmanje se zna o suprugama nogometaša Katra, ali jedna se ipak izdvaja. Riječ je o Pedru Miguelu Correiri, kojeg zovu Ro-Ro, a koji je porijeklom iz Portugala, ali je u Katru od 2011. godine. Desni bek koji igra i na poziciji stopera oženjen je lijepom Luenom Correiom, a njih dvoje imaju dvoje djece. Vjenčali su se u lipnju ove godine, a prije toga su dugo bili u vezi.

Carolina Stramare

Napadač Juventusa i reprezentacije Srbije Dušan Vlahović u vezi je s Miss Italije 2019. Carolinom Stramare, kojoj tepaju da je ‘talijanska Megan Fox‘. Carolinu Stramare smatraju jednom od najljepših žana u Italiji.

23-godišnja manekenka, koja ima više od 450 tisuća pratitelja na Instagramu, uspjela je ‘ukrasti srce bivšem napadaču Fiorentine‘. Talijanska ljepotica pobjedu na izboru ljepote posvetila je svojoj majci, koja je preminula od raka prošle godine.

Tini Stoessel

Argentinska pjevačica Tini Stoessel i nogometaš Argentine Rodrigo De Paul često su u središtu pozornosti zbog svog turbulentnog odnosa. Malo se vole, malo prekidaju, pa se opet mire... Nitko više ne zna jesu li skupa ili nisu, a čak su se pojavila šuškanja da će prekinuti nakon što završi Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru. Ipak, oni su, barem za sada, ta šuškanja zaustavili, no dežurni kritičari upravo su nju optužili da je kriva za njegovu lošu igru protiv Saudijske Arabije.

Stvar je otišla toliko daleko da se čak oglasila De Paulova bivša partnerica Camila Homs, koja je stala u Tininu obranu. "Meni se čini da taj poraz nema nikakve veze s njihovim odnosom, to je tipična stvar koja se događa u ngoometu. Nekad vam ide dobro, nekad ne", rekla je manekenka koja je stala u obranu argentinske pjevačice. Fanovi su i dalje sumnjičavi da tu nešto ne štima jer je Tini objavila da neće ići u Katar kako bi bila podrška svom partnerom, već će radije ostati kod kuće s djecom. Oglasio se i Tinin otac, koji je prozvao one koji optužuju njegovu kćer za De Paulov loš nastup na prvenstvu. Iako su glasine o prekidu para sve glasnije, on je mnogima pokušao začepiti usta time što je Tini iskazao ljubav svojim kopačkama, na kojima joj je posvetio tri slova T.

Annekee Molenaar

Kažu da djevojke biraju muškarce koji im liče na očeve. Tim se principom vodila i Annekee Molenaar, kći bivšeg nogometaša Keija Molenaara. On je igrao za Ajax i Feyenoord, dvaput je osvojio nizozemsko prvenstvo, a igrao je i s legendarnim Johanom Cruyffom. Nakon završetka nogometne karijere, Molenaar je diplomirao pravo i započeo svoju odvjetničku praksu. Annekee je rođena 1999. u Amsterdamu, a radi kao profesionalna manekenka. U svijet modelinga zakoračila je sa 16 godina, a svjetsku slavu donijelo joj je snimanje za Vogue. Također studira pravo, baš poput svog oca, te smatra da je visoko obrazovanje vrlo važno. Također svakog dana uči talijanski, a počela je učiti i njemački jezik.

Njezini interesi su putovanja, automobilske utrke, surfanje, a pohađa satove joge te odlazi u teretanu. Prirodna je ljepotica koja nikada nije koristila silikone ni filere. S nogometašem Nizozemke Matthijsom de Ligtom u vezi je od 2018. godine, a upoznali su se na zabavi zajedničkog prijatelja. Slobodno vrijeme provode šetajući gradom, kuhajući ili gledajući sapunice. Nemaju djece, ali imaju dva psa - Caru Lunu i Bellu.

Oriana Sabatini

Argentinska pjevačica, model i glumica Oriana Sabatini u vezi je s Paulom Dybalom već dugi niz godina, a nazivaju je ‘argentinskom Madonnom‘. Mnogi tvrde da je ljepotica rođena 1996. godine spoj talenta i seksepila, što ni ne čudi s obzirom na to da joj je otac popularni glumac i biznismen Osvaldo Sabatini, a majka poznata venecuelanska glumica Catherine Fulop. No, to nije sve! Orianina teta je Gabriela Sabatini, profesionalna tenisačica. A čini se da je Oriana povukla najbolje gene. Bavi se pjevanjem, svira klavir i pohađa satove glume. Obrazovanje je stekla na glumačkom trening institutu Julio Chávez i New York Film akademiji.Također je pohodila i castinge za modele, a prvo snimanje za časopis odradila je sa samo 13 godina. Godine 2011. debitirala je i na televiziji i to u urugvajskoj telenoveli. Od 2017. je ambasadorica brenda L‘Oreal, a iste godine je izdala i singl ‘Love Me Down Easy‘. Također je pjevala i na turneji Ariane Grande, gdje je otpjevala čak tri svoje pjesme. Prije veze s igračem Juventusa, bila je tri godine u vezi s TV voditeljem i glumcem Julianom Serranom.

Manekenka i nogometaš spojili su se zahvaljujući glazbi: upoznali su se zbog Ariane Grande. Ipak, svoju su romansu potvrdili tek nakon Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji. Nakon toga, uslijedila je nova faza u njihovoj vezi - upoznavanje roditelja. Zatim su počeli živjeti zajedno u Dybalinoj kući u Torinu.

Jednom su je prilikom pitali kako izdržava bez seksa dok je Paulo Dybala na terenu, a ljepotica je kao iz topa odgovorila da se zna nositi s nedostatkom seksa. "Bila sam dva mjeseca bez seksa i ništa mi se nije dogodilo. Bilo mi je dosta dobro. Možete tad raditi i druge stvari, masturbirati na primjer", odgovorila je.

Ines Rau

Reprezentativac Francuske Kylian Mbappe ljubi Playboyjevog modela, transrodnu ženu Ines Rau. Vijest o njihovoj vezi uslijedila je nakon njegova prekida s glumicom Emmom Smet, a strani mediji raspisali su se da su zajedno već nekoliko mjeseci, otkako su u svibnju viđeni na Filmskom festivalu u Cannesu.

Zvijezda PSG-a i ljepotica tada su viđeni na jahti, gdje su izmjenjivali nježnosti. Ines je rođena u Parizu 1990., a do promjene spola došlo je kad je imala 16 godina. Međutim, tu je informaciju držala u tajnosti sve dok nije napunila 24 godine, a tada je javno izašla sa svojom pričom. Bila je ‘Playboyeva zečica mjeseca‘ te je tako postala prva transrodna žena kojojoj je to uspjelo. U intervjuu za Washington Post priznala je da joj je otkrivanje seksualnosti bilo vrlo oslobađajuće iskustvo.

Izabel Kovačić

Izabel i Mateo Kovačić zajedno su od 2010. godine, a kako je Mateo nedavno napisao na Instagramu, lijepa Izabel ‘ljubav je njegova života od 2010.‘ Zaljubili su se u srednjoj školi dok je nogometaš još bio ministrant u crkvi, a ona je pjevala u zboru. Upravo su ih nedjeljne mise i spojile. Vjenčali su se u lipnju 2017. u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a na ceremoniji vjenčanja bili su njihova obitelj i prijatelji.

Sinčića Ivana dobili su 2020., a Izabel je gotovo cijelu trudnoću uspjela držati u tajnosti. Ona je inače vlasnica brenda eko dječje odjeće Lunilou, a poslovna ideja rodila se u trenutku kad je otkriveno da njezina nećakinja ima osjetljivu kožu. Zato se uspješna poduzetnica odlučila za 100 posto organsku odjeću, bez umjetnih bojila.

Mishel Gerzig

Vratar Real Madrida i reprezentativac Belgije, Thibaut Courtois, zaručen je za izraelsku manekenku Mishel Gerzig. Njih je spojio Instagram početkom 2021., a zatim su u ljeto iste godine započeli svoju vezu. U lipnju ove godine golman je kleknuo i zaprosio je.

"Kad sam s Mishel, puno učim o izraelskoj kulturi. Na fotografijama sam vidio koliko je to lijepa zemlja i jedva čekam otputovati tamo. Jako sam sretan u vezi s Mishel, ona je sjajna. Jako sam ponosan na nju zbog njezine vojne službe. Zahvaljujući Mishel, moja ljubav prema Izraelu je još više porasla", rekao je u nedavnom intervjuu poznati golman, a njegovu zaručnicu lijepo je prihvatilo i njegovo dvoje djece iz prethodne veze.

"Jako su dragi, lijepo su me prihvatili i mi smo obitelj. Gledaju me kao svoju prijateljicu i to mi se sviđa", izjavila je nedavno ljepotica za Menta magazin. Dodala je da se nada kako će u sljedećih godinu dana imati i svoju djecu.

Lijepa Židovka rođena je 1997., a svoju karijeru u modelingu započela je s 13 godina. Radi za ITM Models u Izraelu i NEXT Models Miami u SAD-u. Služila je u Izraelskim obrambenim snagama, što je obavezno u toj zemlji. "Odradila sam značajnu službu u IDF-u. Bila sam zapovjednica broda za potragu i spašavanje u mornarici. To je vrlo intenzivna uloga, kako fizički tako i mentalno, te zahtijeva puno odgovornosti i predanosti. No to me ispunjavalo", priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:08