SPAVAŠ LI MIRNO, ADAME?

Seks afera trese celebrity svijet: ‘Da, godinu dana je varao ženu sa mnom, njihova sina želi nazvati po meni‘

Influencerica je u videu na TikToku javno priznala aferu s pjevačem grupe Maroon 5

Sumner Stroh priznala aferu s Adamom Levineom

 Screenshot TikTok

Ovih dana pjevač grupe Maroon 5, Adam Levine, zasigurno ne spava mirno. Instagram zvijezda Sumner Stroh odlučila je iskoristiti svoju TikTok slavu i objavila je video u kojem javno priznaje da je imala s njim aferu koja je trajala gotovo godinu dana.

Da bi potkrijepila svoju priču, objavila je i niz screenshotova njegovih poruka koje joj je slao putem Instagrama. Rekla je da su nakon te afere prestali razgovarati, a da joj se on javio u porukama i pitao je može li svoje dijete nazvati po njoj.

Sumner, koja ima više od 350 pratitelja na Instagramu, odlučila je snimiti video za TikTok i priznati sve jer se u vezi te afere povjerila nekim svojim prijateljima, a jedan od njih odlučio je njezinu povjerljivu priču plasirati tabloidima. U video otkriva da se s Levineom viđala godinu dana, ali nije otkrila u kojem točno vremenskom periodu. Zanimljivo je da je Levine u braku s manekenkom Victoria‘s Secreta Behati Prinsloo.

image

Adam Levine i Behati Prinsloo

Jim Ruymen/Upi/Profimedia

"Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen za manekenku Victoria‘s Secreta. Tada sam bila mlada, naivna i, iskreno govoreći, osjećala sam se iskorišteno", priznala je u videu.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Levine i Prinsloo u braku su od 2014., a ovog su mjeseca objavili da čekaju treće dijete. Već imaju dvije kćeri od četiri i pet godina.

Stroh je podijelila snimku zaslona svog mobitela na kojem se vide poruke s Instagrama, a u koje joj je Levine navodno poslao ‘nakon što je prestala razgovarati s njim nekoliko mjeseci‘. "Ok, ozbiljno pitanje. Dobit ću još jedno dijete i ako bude dječak, stvarno ga želim nazvati Sumner. Slažeš li se s tim? SMRTNO sam ozbiljan", glasila je jedna od poruka.

Također je pokazala i niz zavodljivih poruka koje je dobila s računa koji izgleda kao da je Levineov.

image

Sumner Stroh priznala aferu s Adamom Levineom

Screenshot TikTok

Za sudjelovanje u aferi branila se tako što je tvrdila da je ‘njezin moral nesvjesno ugrožen‘ i da je bila ‘potpuno izmanipulirana‘.

"Neugodno mi je što sam bila upletena u ovo s muškarcem s potpunim nedostatkom kajanja i poštovanja", priznaje.

Levineov glasnogovornik još se nije oglasio povodom ovog skandala, a Strohin video pregledan je 7,5 milijuna puta u samo 10 sati otkako ga je objavila. Kasnije je objavila još jedan u kojem odgovara kritičarima te im je poručila da ne pokušava glumiti žrtvu.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

"Ni na koji način nisam pokušavala pridobiti simpatije. Potpuno shvaćam da nisam žrtva ovoga. Nisam ja ta koja je ovdje stvarno povrijeđena. To su Behati i njezina djeca i zbog toga mi je jako žao", priznaje Stroh.

Također je dodatno pojasnila što je mislila pod time da je bila izmanipulirana.

image

Sumner Stroh priznala aferu s Adamom Levineom

Screenshot TikTok

"Prešutila sam najvažniji dio, a to je činjenica da sam imala dojam da je njihov brak gotov. Vjerovala sam da to prešućuju kako bi izbjegli negativne medijske natpise jer, kao što sam rekla, bila sam nova u Los Angelesu, pa sam pretpostavila da je to tako sa slavnim osobama njegova kalibra. I zato se osjećam iskorišteno, jer je znao da sam povjerovala sve što mi je rekao zbog svoje ranjive pozicije i činjenice da sam bila nova u gradu. Također, poslao mi je poruku sa svog potvrđenog Instagram profila. Nisam imala razloga da to idem dalje preispitivati. Ali sada shvaćam da je to vjerojatno bila njegova taktika manipulacije", priznaje Stroh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 19:02