VRUĆA OSVETA

Rodriguez uzvratio udarac Afflecku zbog J. Lo: Sada dejta njegovu bivšu curu Lindsay

Alex Rodriguez, Jenniferin bivši zaručnik, te Lindsay Shookus, nekadašnja Affleckova djevojka skupa su snimljeni na proslavi rođendana
Lindsay Shookus i Alex Rodriguez
 Profimedia

Zakuhavaju se stvari u ljubavnom, sad već - četverokutu kojeg čine Alex Rodriguez (45), Jennifer Lopez (51), Ben Affleck (48) i Lindsay Shookus (41).

Naime, već je poznato da su nakon više od 20 godina Jennifer Lopez i Ben Affleck obnovili svoju vezu te su ih fotoreporteri više puta uhvatili u zagrljajima i poljupcima. Vezu, očito je, ne skrivaju, pa su vrijeme s novo-starim parom provodila i djeca koja Lopez ima s Marcom Anthonyjem, a da obitelj podržava vezu jasno je i iz činjenice da je Affleck čak viđen u kockarnici s Guadalupe Rodríguez, majkom popularne J.Lo, koja navodno nikad nije ni prežalila činjenicu da su Jennifer i Ben davnih 2000-ih raskinuli zaruke nekoliko dana prije planiranog vjenčanja.

image
Ben Affleck and Jennifer Lopez uhvaćeni kako se ljube u restoranu prije par dana
Vasquez/maciel/lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ono što je novo (i odmah se postavlja pitanje radi li se o osveti), jest da sada dejtaju i Alex Rodriguez, Jenniferin bivši zaručnik, te Lindsay Shookus, nekadašnja Affleckova djevojka. Njih su dvoje skupa snimljeni za vikend na njezinoj proslavi rođendana, a u posjedu snimke je portal Page Six.

U videu Rodriguez sjedi pored Shookus na jednom okupljanju u dvorištu kuće u Hamptonsu, u kojem je Josh Beckerman, poznat kao „Foodie Magician”, izvodi točku za emisiju "Saturday Night Live", a, inače, Shookus je televizijska producentica koja radi na tome projektu. Iako djeluju prilično blisko, Page Six piše da iz svojih izvora saznaju da su njih dvoje zapravo samo dugogodišnji prijatelji.

image
Lindsay Shookus
Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

- Tu doista nema ništa. Oni su prijatelji već 15 godina – rekao je medijski predstavnik Alexa Rodrigueza, nekadašnjeg profesionalnog igrača bejzbola. Inače, snimka koje su se domogli mediji zapravo je bila objavljena na Instagram Storyju Beckermana, koji je usput njome čestitao rođendan Lindsay Shookus, koja je slavila 18. lipnja. Vrlo brzo ga je podijelio poznati tračerski Instagram profil @deuxmoi, kojeg prati gotovo milijun ljudi, a koji se bavi celebrity kulturom.

U videu je Shookus odjevena u crni top i bijelu suknju, dok je bivši igrač Yankeeja Rodriguez u ljetnom bijelom izdanju, a na snimci u jednome trenutku gleda na mobitel.

image
Alex Rodriguez
Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia

Shookus i Affleck bili su zajedno od 2017. do 2019. godine, dok je Lopez zbog njegove navodne prevare raskinula zaruke s Rodriguezom ove godine, a također su se viđali od 2017.

U prosincu 2019. godine Shookus je čak viđena na večeri s Rodriguezom i Lopez; išli su se, naime, naći s ekipom iz "Saturday Night Livea" jer je J.Lo gostovala u toj emisiji.

image
Jennifer Lopez i Ben Affleck na početku svoje ljubavne veze, 2003.
Lionel Hahn/Zuma Press/Profimedia

Rodriguez je, inače, očito i dalje na tržištu te pod svaku cijenu želi što prije naći novu ljubav. Nedavno je iznajmio vilu u Hamptonsu, a viđen je i na večeri s misterioznom brinetom, koja mu je navodno poslovna suradnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:46