OSMERO DJECE

Rod Stewart o roditeljstvu, odgoju i zdrastvenim problemima svog sina: ‘Poplavio je i izgubio svijest‘

Prošle je godine pričao o tome kako je prilagodio svoju metodu roditeljstva svakom djetetu
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Rod Stewart otvara priču o nedavnim zdravstvenim problemima svojeg 11-godišnjeg sina, piše People.

Glazbenikovo najmlađe dijete, sin Aiden, hitno je prebačen u bolnicu nakon što je "pomodrio i izgubio svijest" dok je igrao za svoj tim Young Hoops, prepričao je njegov otac Rod.

- Mislili smo da je moj dječak imao srčani udar - rekao je Stewart.

image
Suzan Moore/Pa Images/Profimedia/Suzan Moore/pa Images/profimedia

Naime, poplavio je i bio je u nesvijesti dok se nije smirio. Vremešni pjevač kaže da je bilo zastrašujuće, ali pokazalo se da je u pitanju bio napadaj panike. Stewart nije rekao kada se incident dogodio, ali je primijetio da je tijekom utakmice došlo do još jednog medicinskog straha.

- Još jedan dječak je pao unatrag i udario glavu - još se nije vratio. U svim mojim danima gledanja nogometa, to je jedini put da su pozvana dva kola hitne pomoći", rekao je.

Stewart ima dva sina, Alastaira i Aidena, koji sada imaju 17 odnosno 11 godina, sa suprugom Penny Lancaster, s kojom se oženio 2007. godine. Osim toga, Stewart ima 59-godišnju Sarah koju su on i bivša djevojka Susannah Boffey dali na usvajanje kao tinejdžerke; sin Sean i kći Kimberly s bivšom suprugom Alanom Stewart; kći Ruby, s bivšom djevojkom Kelly Emberg; i kćeri Renee i Liama s bivšom suprugom Rachel Hunter.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prošle je godine pričao za People o tome kako je prilagodio svoju metodu roditeljstva svakom djetetu.

- Moram biti nekoliko različitih očeva zbog različitih dobnih skupina moje djece - objasnio je Stewart i dodao da ih doista mora sve tretirati kao pojedince s individualnim problemima.

- Moj 15-godišnjak izlazi s djevojkama, pa sam mu morao dati lekciju o seksu. Samo sam mu rekao što bi trebao, a što ne bi trebao raditi, no on tvrdi da ima internet i da zna sve - rekao je Rod.

Glazbenik je da su sva starija djeca prošla kroz svoje razdoblje pijenja i drogiranja, osim Liama, ali svi su "završili na onoj dobroj strani".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:38