DUGE NOGE, ALI...

Rita Ora u najkraćoj haljini u povijesti pokazala malo previše, mreže gore: ‘Pretjerala si!‘

Pozirajući za fotografije na svom Instagramu, pijuckala je delikatan koktel kako bi se pripremila za noć punu tulumarenja

Rita Ora

 Profimedia/

Rita Ora je u subotu navečer u atraktivnoj crnoj satenskoj mini haljini prisustvovala proslavi 49. rođendana Leonarda Di Caprija na Beverly Hillsu. Ova 32-godišnja pjevačica oduševila je sve prisutne, ali i svoje obožavatelje diljem interneta prekrasnim nogama u prozirnim crnim najlonkama. Međutim, ima i onih koji su joj prigovorili da je malo pretjerala.

Preko pripijene haljine, nosila je dugi crni sako koja je isticala njezin bujni dekolte.

Pozirajući za fotografije na svom Instagramu, pijuckala je delikatan koktel kako bi se pripremila za noć punu tulumarenja te uz svoju objavu napisala: ‘‘Bila je to noć za sjaj‘‘. Riti se pridružio njezin suprug, redatelj Taika Waititi (48), koji je odjenuo crno, baš kao i njegova prelijepa supruga.

image

Rita Ora i njen muž Taika Waititi

Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Rita Ora i njen muž Taika Waititi

Frank Vasquez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, par se početkom kolovoza vjenčao na intimnoj ceremoniji u Londonu, a tek su na prvu godišnjicu odlučili podijeliti detalje i fotografije sa svadbe. Ovaj se otmjeni par sredio za proslavu 49. rođendana Leonarda DiCapria, koja je privukla goste iz svih krajeva Hollywooda - od filmova, glazbe, pa čak i reality televizije, prenosi Daily Mail.

Iako je glumac uspio izbjeći fotografiranje, ali mu se unutra pridružila njegova nova djevojka Vittoria Ceretti (25), a par je spakirao na dlanovniku i bili ‘nježni i ljubili se cijelu noć‘, prema insajderu. Među ostalim slavnim osobama, na zabavi su bile zvijezde "House of Gucci", Lady Gaga (37) i Salma Hayek (57).

U međuvremenu, Chris Rock (58) snimljen je kako odlazi s zabave u istom automobilu kao i glumica Olivia Wilde (39), koja se prošle godine rastala od Harryja Stylesa (29). Ostali prisutni na večeri bili su Beyonce i njen suprug Jay-Z, Kate Beckinsale, Zoe Saldana i Snoop Dogg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:09