UŽIVANJE U LUKSUZU

Rita Ora opuštala se u jacuzziju, a oskudni bikini malo je toga prepustio mašti fanova...

Njezini plavi uvojci bili su svezani u konjski rep dok se opuštala u jacuzziju koji je gledao na slikovite planine

Rita Ora iznenadila atraktivnim fotografijama

 Screenshot/instagram/

Rita Ora je ponovno ostavila svoje pratitelje bez daha novim fotografijama s Novog Zelanda gdje je pokazala svoju zadivljujuću figuru u dvodijelnom crnom bikiniju koji je otkrivao mnogo.

image

Rita Ora na Novom Zelandu

Screenshot/instagram/

Naime, svoje je pratitelje na društvenim mrežama "počastila" albumom primamljivih fotografija dok se pripremala provesti blagdansko razdoblje sa svojim 48-godišnjim suprugom Taikom Waititijem. Popularna pjevačica provela je zabavan vikend na imanju Piwakawaka Point na Novom Zelandu, rodnoj državi svog partnera, piše The Sun.

Na Instagramu je objavila nekoliko snimaka koji prikazuju luksuzni objekt u punom sjaju, a na jednoj je fotografiji gledala u kameru dok je pozirala u svojoj oskudnoj kombinaciji.

image

Rita Ora na Novom Zelandu

Screenshot/instagram/

Njezini plavi uvojci bili su svezani u konjski rep dok se opuštala u jacuzziju koji je gledao na slikovite planine.

image

Rita Ora na Novom Zelandu

Screenshot/instagram/

Na sljedećoj fotografiji zaogrnula se jednobojnim šalom i pokazala svoje trbušne mišiće. Također, nije zanemarila ni trening tijekom svog odmora na Novom Zelandu pa je objavila i fotografiju u tajicama, kratkom topu i tenisicama. Rita se također zasladila obrokom s pet zvjezdica jer je objavila i fotografiju kompletno postavljenog švedskog stola s janjećim kotletima, kuhanim lososom i raznim salatama. Inače, nije zaboravila ni objaviti fotografiju svog supruga Taike koji je pozirao za radnim stolom.

Podsjetimo, Rita se početkom kolovoza prošle godine u tajnosti udala za svog partnera, poznatog redatelja. Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Londonu, a tek su na prvu godišnjicu odlučili podijeliti detalje i fotografije sa svadbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:14