RAT ORMARA

‘Rimski bog nogometa‘ i TV voditeljica opet na sudu: Ona je pronašla torbice, ali i dalje se ne zna gdje su njegovi Rolexi

Francesco Totti i Ilary Blasi očigledno su odustali od mirne rastave i pretvorili svoj razlaz u pravi medijski cirkus

Francesco Totti i Ilary Blasi 

 Press Office Rizzoli/Ag/Sipa Press/Profimedia/Press Office Rizzoli/ag/sipa Press/profimedia

Jedan od najpopularnijih talijanskih nogometaša svih vremena, "rimski bog nogometa" Francesco Totti (48) i njegova bivša supruga, TV voditeljica i model Ilary Blasi (41) vratili su se na sud. Dvojac se razveo u srpnju, nakon više od 20 zajedničkih godina, od čega su 17 bili u braku. Glavni razlog bila je nevjera. Mediji su njihov razvod nazvali "najšašavijim u povijesti nogometnih brakova" i "ratom ormara".

Par se vratio pred suca Općeg građanskog suda u Rimu i ratuje oko torbica, satova i mačke bez krzna. Ona tvrdi da je Francesco uzeo njezine dizajnerske torbice kao sredstvo ucjene, on pak kaže da je to učinio nakon što je ona sakrila njegovu kolekciju Rolex satova vrijednu milijun eura.

Kraj braka (koji je započeo izravnim prijenosom vjenčanja iz drevne rimske crkve 2005. godine) u kojem su dobili troje djece bio je velik šok za Talijane, posebice za Rimljane i Tottijeve fanove te odane navijače Rome u kojoj je on proveo karijeru.

image

Ilary Blasi i Francesco Totti

Marco Iacobucci/shutterstock/

- Svi su ih vidjeli kao ‘vječni par Rima‘, pa je za cijeli grad bio velik šok kad su se razišli - rekla je novinarima Francesca Petrini, jedna od znatiželjnica koja je pred sudom čekala da se par pojavi. Jer suđenje je postalo fantastična zabava.

Neposredno prije početka rasprave novinari su doznali da je Blasi navodno riješila stvar s Guccijevim, Diorovim i Chanelovom torbicama i cipelama od kojih su neke vrijedne 4000 eura i više. Bile su, navodno, skrivene u spa dijelu njihove goleme vile. Jednu od torbi, veliku crnu Chanelovu, imala je i na sudu. Ona tek treba otkriti kakva je sudbina Tottijevih satova.

Što se mačke Donne Paole tiče, i tu će biti još rasprave. Nju je Blasi nabavila tijekom lockdowna, usprkos Tottijevu protivljenju. Na kraju se i on sam zaljubio u bezdlako stvorenje i ne želi ga se odreći.

image

Francesco Totti i Ilary Blasi

Roma/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Roma/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Sumnja da je Totti nevjeran supruzi pojavila se kad je bivši nogometaš snimljen s 34-godišnjom Noemi Bocchi, iako se tvrdilo da mu to nije prvo zastranjenje, usprkos busanju u prsa vjernoga supruga. Totti je uvijek branio svoju reputaciju vjernoga muškarca.

- Nije istina da sam bio prvi koji je izdao naš brak. Rekao sam da o tome neću govoriti i nisam. No pročitao sam toliko laži u posljednje vrijeme... Zbog njih pate i moja djeca - rekao je Totti prije tri mjeseca za jedne talijanske novine.

Bivši omiljeni par još uvijek se spori i zbog odluke o skrbništvu nad djecom Isabel (17), Chanel (15) i šestogodišnjim Cristianom. Ni jedno ni drugo nisu pristali na izvansudsku nagodbu. On je u međuvremenu otpustio i odvjetnicu Annamariju Bernardini de Pace, stručnjakinju za razvode, koja je pokušavala postići prijateljski dogovor para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 11:15