MAJKA PO ČETVRTI PUT

Reality zvijezda došla na koncert pa transparentom šokirala bubnjara benda: ‘Dragi, trudna sam...‘

Par će sada ukupno imati šestero djece, jer Kourtney iz prvog braka ima troje, a Travis dvoje djece

Kourtney Kardashian sa suprugom Travisom Barkerom

 /Alessandro Bremec/nurphoto/shutterstock

Zovu je najvatrenijem Kardashiankom, i već ima troje djece, a sada je Kourtney Kardashian (44) ponovno trudna sa svojim novim suprugom Travisom Barkerom (47). Da će postati otac Kourtney je Travisu prijavila na originalan način. Naime, tijekom njegovog nastupa na koncertu Blink 182 ona je u publici podigla transparent na kojem je pisalo: ‘Travise, trudna sam‘.

Istodobno je to i aluzija na njihov kultni video spot za hit ‘All the small things‘ u kojima se pojavljuje sličan transparent. Kad je Travis primijetio transparent sišao je s pozornice, ušao u publiku i strastveno je poljubio.

Reality zvijezda i milijunašica nakon toga video je podijelila i na svom Instagramu. Njena trudnoća je donekle iznenađujuća jer je prije šest mjeseci javno objavila da prestaje s pokušajima umjetne oplodnje jer joj je tretman izazvao depresivne epizode i brojne druge negativne nuspojave.

Kourtney inače ima troje djece s bivšim partnerom Scottom Disickom (39), sina Masona (13) te kćeri Penelope (10) i Reign (8). Njen novi suprug Travis Barker pak ima dvoje djece s bivšom Shannom Moakler (48)- sina Landona (29) i kćer Alabamu (17).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:38