VRUĆA NOĆ U KLUBU

Razuzdana zabava poznate glumice u kultnom baru: ‘Ljubila se s prijateljicom, nekim visokim tipom...‘

Delevingne se identificira kao panseksualka, a hodala je s brojnim poznatim zvijezdama tijekom godina, uključujući glazbenicu St. Vincent i glumicu Ashley Benson

Cara Delevingne

 Photo by American Broadcasting Companies, Inc./ABC/AFP)

Cara Delevingne (29) i njena najbolja prijateljica Sienna Miller (40) primijećene su kako se druže u Temple Baru u New Yorku, otkrio je izvor za Page Six.

Slavna glumica i supermodel u petak navečer su se s prijateljima odlučile zabaviti u kultnom koktel baru.

Naime, izvor je rekao da se činilo da su Delevingne i Miller "bile ondje kao par te su se ljubile", iako se glumica također ljubila i s muškarcem za njihovim stolom.

“Izgledalo je kao da ne postoje pravila. Sienna se ljubila s visokim muškarcem za njenim stolom, a zatim se počela ljubiti i s Carom”, rekao je izvor, napominjući da je na druženju bila i Delevingnina sestra Poppy (35).

“Bio je to veoma zabavan izlazak", dodao je izvor.

Delevingne je stigla u bar s jednim od svojih pasa, koji također zna uživati u životu baš kao i njegova vlasnica.

“Ostavila je svog psa bez uzice i samo je trčao oko šanka. Veoma zanimljiv prizor”, otkrio je izvor.

Temple Bar, kojeg su ponovno otvorili novi vlasnici David Rabin i Maneesh K. Goyal prošle jeseni, nakon zatvaranja vrata 2017., postao je mjesto za okupljanje žena.

image

Sienna Miller

Xavier Collin Press Agency/AFP

Drugi "holivudski špijun" uočio je Caru i Siennu kako se druže u lokalu još u studenom.

Delevingne je 2013. objavila fotografiju na kojoj se njih dvije ljube na Met Gali, a prošle su godine zajedno prisustvovale i glamuroznoj zabavi.

Izvor koji poznaje obje zvijezde otkrio je da su Delevingne i Miller “prijateljice godinama i vole se ludo zabavljati."

Miller nije jedina poznata djevojka s kojom je Delevingne viđena. Naime, ona i njena dugogodišnja prijateljica Selena Gomez (29) zajedno su posjetile utakmicu New York Knicksa u Madison Square Gardenu u studenom.

Delevingne, koja se identificira kao panseksualka, hodala je s brojnim poznatim zvijezdama tijekom godina, uključujući glazbenicu St. Vincent i glumicu Ashley Benson.

“Odrasti kao queer dijete bilo je usamljeno i ponekad je bilo teško se snalaziti”, rekla je za britanski Sunday Times. “Moje sestre su dale sve od sebe da budu uz mene, ali to je bilo nešto što sam morala proći sama da bih uistinu znala tko sam", rekla je te dodala: "Još uvijek sam na tom putu i nastavit ću biti do kraja života."

Što se tiče Sienne Miller, ona je tijekom ljeta u medijima bila povezana s biznismenom Archiejem Keswickom nakon što su fotografirani kako se drže za ruke tijekom šetnje New Yorkom.

Izlazila je i s glumcem Tomom Sturridgeom s kojim dijeli 9-godišnju kći Marlowe, montažerom Lucasom Zwirnerom, redateljem filma "Foxcatcher" Bennettom Millerom i glumcem Judeom Lawom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 04:31