ČEKAJU DIJETE

Razlika u godinama ih ne smeta: Pacino (83) ‘ne može biti sretniji‘ zbog trudnoće svoje djevojke (29)

Blizak prijatelj para odbacio je sugestije da je romansa Pacina i Noor u problemima zbog razlike u godinama

Noor Alfallah i Al Pacino

 Profimedia/

Al Pacino "ne može biti sretniji" zbog iznenadne trudnoće svoje 29-godišnje djevojke Noor Alfallah, i presretan je zbog toga što će dočeKati svoje četvrto dijete sa svojom partnericom u koju je "jako zaljubljen", unatoč razlici u godinama, točnije, razlici od 54 godine.

Iako mediji i internetski komentatori često nazivaju Noor "sponzorušom" i sugeriraju da je skrivala svoju trudnoću od 83-godišnjeg glumca, DailyMail.com je doznao da su ove glasine itekako lažne.

image

Al Pacino i Noor Alfallah

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Blizak prijatelj para odbacio je sugestije da je romansa Pacina i Noor u problemima zbog razlike u godinama te istaknuo da je Al bio presretan kada je saznao da čeka četvrto dijete, iako nije očekivao tu vijest. Također, zanijekao je bilo kakva nagađanja da je Noor držala ga u neznanju o trudnoći čak 11 tjedana.

image

Al Pacino

Dimitrios Kambouris/Afp

- Ona godinama želi imati dijete i Al ne može biti sretniji. On voli Noor i osjećaj je obostran - objasnio je izvor.

Izvor je dodao da Al i Noor nisu pokušavali dobiti dijete kad je ona zatrudnjela, priznajući da je začeće bilo "iznenađenje" za par, a ovo je samo dokazalo da je Al očito "još uvijek vrlo sposoban".

image

Al Pacino i Noor Alfallah

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

A što se tiče nedavnih izvješća da je Noor u vezi samo kako bi iskoristila Pacinovo značajno bogatstvo, insajder je te glasine nazvao "potpunim i krajnjim sr*****".

- Ne samo da Noor dolazi iz iznimno bogate obitelji, već je i radila kako bi stekla vlastito bogatstvo - nastavio je izvor.

Zapravo, Noor je rođena na Beverly Hillsu i pohađala je UCLA, smjer za film i televiziju, a kasnije je nastavila karijeru producenta. Sada radi kao voditeljica produkcijske tvrtke za Sony.

image

Clint Eastwood i Noor Alfallah

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Noor Alfallah i Nicolas Berggruen

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjetimo, Prije Pacina bila je u vezi sa 79-godišnjim pjevačem Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom. Naime, bila je s frontmenom Rolling Stonesa 2017., kada je Mick imao 74, a ona samo 22 godine. Nakon njihovog razlaza hodala je sa 61-godišnjim milijarderom Nicolasom Berggruenom, a 2019. viđena je vani s Clintom Eastwoodom, no inzistirala je na tome da su ona i 93-godišnji glumac samo prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:42