OBITELJSKA SVAĐA

Razdor u obitelji Miley Cyrus: Dok se majka udavala za drugog, evo što su radila njezina djeca

Izvor blizak Miley tvrdi da je Mileyna obitelj potpuno podijeljena i ona smatra to ‘zaista tužnom situacijom‘

Problemi u obitelji Cyrus

 Profimedia/

Glazbenica Miley Cyrus našla se u središtu obiteljske svađe nakon razvoda njezinih roditelja.

Naime, njezina majka Tish rastala se od pjevača Billyja Raya u travnju prošle godine, što je izazvalo podijeljena mišljenja kod njihove djece.

image

Vjenčanje u Malibuu

Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Vjenčanje u Malibuu

Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Samo 16 mjeseci nakon što je podnijela zahtjev za razvod, Tish se u subotu udala za glumca Dominica Purcella, poznatog po serijalu "Zakon braće", a Miley je pripala uloga vjenčane kume.

image

Vjenčanje u Malibuu

Cpr/d.sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cpr/d.sanchez/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Njena djeca, Brandi i Trace, također su bili prisutni. Doduše, zamjetno su odsutni bili Mileyina mlađa sestra Noah i brat Braison.

image

Noah Cyrus i brat Braison

Screenshot/instagram/

Umjesto toga, na Instagramu su podijelili fotografije kako se nalaze u trgovini za vrijeme trajanja ceremonije, a Noah je zauzela stav noseći majicu s likom svojeg oca, Billyja Rayja. Izvor blizak Miley tvrdi da je Mileyna obitelj potpuno podijeljena i ona smatra to "zaista tužnom situacijom".

- Miley se ponaša vrlo odraslo, ali smatra da je cijela situacija vrlo frustrirajuća - dodaje izvor. Navodno, djeca su izabrala svoje strane i svi su stali uz mamu ili tatu te ne komuniciraju mnogo, piše The Sun.

image

Miley s ocem, glazbenikom Billyjem Rayom Cyrusom

Profimedia/Disney Channel - Album/album /

Inače, Miley je imala turbulentan odnos s ocem otkako se rastao od Tish. Prošlog rujna su jedno drugo prestali pratiti na Instagramu nakon svađe oko njegovih zaruka s country pjevačicom Firerose, koja je samo četiri godine starija od Miley. U isto vrijeme, pjevačica je prodala svoj ranč u Nashvilleu blizu mjesta gdje joj živi otac.

image

Firerose i Billy Ray

Screenshot/instagram/Screenshot/instagram

Ovog tjedna, Tish je na Twitteru lajkala objavu sa stihovima koje je napisala Miley i kritizirala svog oca, a sličnu je taktiku upotrijebila objavljujući hit "Flowers" na rođendan njezina bivšeg supruga Liama ​​Hemswortha u siječnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:21