NASTAVAK OPTUŽBI

Rat pop zvijezda se nastavlja: ‘Ljubomorna Billie Eilish pokušava je uništiti, ali Taylor Swift ne mari...‘

Novi album Taylor Swift ostao je na prvom mjestu Billboardove ljestvice otkako je izašao 19. travnja

Taylor Swift

 Jeff Pachoud/Afp

Pop zvijezde, Taylor Swift i Billie Eilish, nastavljaju ratovati - na Billboardovoj ljestvici albumima, a u javnosti prozivkama. Kao što znamo, Billie Eilish kritizirala je svoju kolegicu i njezine koncerte nazvala psihotičnim te ju optužila da je album "The Tortured Poets Department" izdala u tri verzije samo kako bi ostala na vrhu ljestvice.

Optužbe je sada prokomentirao izvor blizak Swift koji je za Daily Mail otkrio da pjevačica Eilishinim komentarima ne pridodaje pozornost. "Taylor ne smetaju Billienini suptilni napadi jer je previše zauzeta rasprodajom stadiona i putovanjem svijetom. Jasno joj je da Billie možda ima nešto protiv nje i da bi to moglo proizaći iz ljubomore... Billie bi se stvarno trebala usredotočiti na vlastiti album i njegovo promoviranje umjesto da pokušava uništiti još jednu izvođačicu", kazao je.

image

Taylor Swift

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Ranije se Swift optužilo i da potiče obožavatelje da pokrenu online kampanje protiv Eilish. "Kad god Taylor osjeti ljubomoru na uspjeh kolega, ona čini sve što je u njezinoj moći da njezini obožavatelji pokrenu opake online kampanje kako bi tu osobu srušili...", rekao je jedan od anonimnih izvora tada.

image

Billie Eilish

Valerie Macon/Afp

Inače, Swiftin novi album ostao je na prvom mjestu Billboardove ljestvice otkako je izašao 19. travnja. Neki su kritičari taj uspjeh pripisali povremenom objavljivanju proširenih izdanja i drugačijih varijanti. Pjevačica je tako izbacila dva "posebna" izdanja istog dana kada je Billie izdala svoj novi album "Hit Me Hard and Soft" 17. svibnja.

To je potaknulo Eilishinog menadžera, Dannyja Rukasina, da se oglasi na društvenim mrežama i optuži Swift da radi sve kako bi spriječila druge umjetnike da uspiju. Kasnije je optužba obrisana, a Eilishine izjave o tome kako zvijezde koriste razne tehnike ne bi li ostale na vrhu glazbene ljestvice i zaradile više novaca, iako nikada nije direktno imenovala samu Swift, svi su povezali s pjevačicom koja se ne skida s trona Billboardove ljestvice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 14:00