UZNEMIRUJUĆE

Raste zabrinutost za Morgana Freemana: ‘Raspada se. Pati u tišini, čista agonija...‘

Morgan je proživio mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu prometnu nesreću 2008. godine

Morgan Freeman 1994. godine

 Columbia Pictures/Hollywood Archive/Profimedia/Columbia Pictures/hollywood Archive/profimedia

Prijatelji Morgana Freemana upozorili su da je glumčevo zdravlje na "kriznoj točki" usred medijskih natpisa da zvijezda "opada", prenosi Daily Star.

Prema izvješćima, glumac je nedavno izgubio 11 kilograma, a izgledao je "mršavo" tijekom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem srpnja. Tada je 86-godišnjak viđen u sivom odijelu i plavoj košulji, s kapom preko glave i parom velikih tamnih sunčanih naočala dok je pozirao s rukama na leđima. Doduše, prema Radar Onlineu, njegovi prijatelji su sve zabrinutiji za njega. Jedan je prijatelj za spomenutu publikaciju rekao da je Morgan još uvijek jedan od "najvrjednijih ljudi u Hollywoodu".

image

Morgan Freeman na SeaChangeovom događaju

Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia/Admedia, Inc/ddp Usa/profimedia

- Doduše, trpi nevjerojatnu bol. Boli ga hodati, ustati sa stolice, pa čak i samo pomicati ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor. Drugi izvor je tvrdio da je izgubio 11 kilograma u posljednje dvije godine, rekavši za Radar Online da apetit ima "tendenciju nestati" usred boli. Zdravlje zvijezde dospjelo je na mnoge naslovnice posljednjih mjeseci, posebice jer je Freeman zbog infekcije bio prisiljen otkazati put u Ujedinjeno Kraljevstvo povodom promocije "Special Ops: Lioness".

Usprkos svemu, njegov je predstavnik inzistirao na tome da su tvrdnje tzv. "prijatelja" - "lažne".

Morgan je proživio mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu prometnu nesreću 2008. u kojoj mu je paralizirana lijeva ruka, a od tada nosi kompresijsku rukavicu na lijevoj ruci kako bi osigurao da krv i dalje teče u ud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:00