BILLBOARD 2022.

Raskošni dekoltei i blještavilo: Ovo su najbolja izdanja s dodjele glazbenih nagrada

Najveća slavna imena zablistala su na crvenom tepihu u Las Vegasu

Najbolja izdanja s Billboard Music Awards

 AFP

Najveća slavna imena zablistala su protekli vikend u Las Vegasu na dodjeli prestižne glazbene nagrade Billboard.

Reperica Doja Cat, kao glavna zvijezda ovogodišnje dodjele, odlučila se za crnu haljinu modne kuće Schiaparelli Haute Couture s prozirnim materijalom od tila na gornjem dijelu tijela. Za pokrivanje bradavica nosila je zlatne krugove i Saturn torbicu inspiriranu glazbenim albumom "Planet Her".

image

Doja Cat

John Salangsang/Shutterstock Editorial/Profimedia

Glumica Megan Fox zapanjila je okupljene u haljini Davida Kome bez naramenica i rukavicama s kristalima ukrašenim aplikacijama cvijeća. Njezin partner, Machine Gun Kelly, nosio je Dolce & Gabbana odijelo i blejzer sa šiljcima preko blještave dolčevite.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Shutterstock Editorial/Profimedia

Brazilska superzvijezda Anitta blistala je u reflektirajućoj ružičastoj mrežastoj haljini iz Fendacea, dugoočekivane suradnje Fendija i Versacea, s odgovarajućom svjetlucavom šminkom za oči.

image

Anitta

Maria Alejandra Cardona/AFP

Kraljica hip-hop soula Mary J. Blige pojavila se izgledajući kao ikona kakva jest, odjevena u blistavu crnu haljinu modnog dizajnera Juliena Macdonalda s prozirnim naglascima po cijelom tijelu, visokim središnjim prorezom na suknji i dubokim dekolteom. Dodala je velike naušnice, sat, narukvice i nekoliko prstenja.

image

Mary J. Blige

John Salangsang/Shutterstock Editorial/Profimedia

Reality zvijezda Kylie Jenner odjenula je usku haljinu modne kuće Balmain, a glumica Heidi Klum je na crveni tepih došetala u žutoj haljini s potpisom australskog dizajnera Tonija Matičevskog.

image

Heidi Klum

Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia
image

Kylie Jenner

Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:07