SCOTT DISICK

Prvo je šokirao gubitkom kilograma, a onda i atraktivnim društvom: Zločesti reality dečko viđen s 12 godina mlađom

Nova djevojka živi u Los Angelesu i radi u uglednoj izdavačkoj kući kao financijski koordinator i izvršni pomoćnik

Scott Disick i njegova nova partnerica

 Profimedia/

Scott Disick primijećen je kako napušta noćni klub u Los Angelesu tijekom vikenda s "tajanstvenom ženom", ali ju je Page Six u međuvremenu identificirao kao Sarah Bauer.

image

Scott Disick i Sarah Bauer

Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, izvor je Page Sixu rekao da su se 40-godišnji bivši suprug Kourtney Kardashian i 28-godišnja zaposlenica Universal Music Groupa zabavljali u klubu "Offsunset". Prema izvoru, mlada Bauer živi u Los Angelesu i radi u uglednoj izdavačkoj kući kao financijski koordinator i izvršni pomoćnik. Trenutačno nije poznato kako su se ona i Disick upoznali.

image

Scott Disick i Sarah Bauer

Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bauer, koja je za ovaj izlazak odjenula kestenjastu haljinu i crne štikle s remenčićima, fotografirana je kako sjedi na stražnjem sjedalu automobila s Disickom. Što se tiče reality zvijezde, on se odlučio za ležerniji izgled, noseći crni sako, smeđu košulju, crne hlače i bijele tenisice, no ono što je uistinu zaintrigiralo javnost je činjenica da je znatno smršavio otkad je zadnji put fotografiran u javnosti.

image

Scott Disick je zabrinuo javnost zbog svog izgleda

42/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/42/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ovaj otac troje djece, koji ima dugu listu bivših djevojaka, posljednji je put viđen kako se brčka na plaži u St. Bartsu s bivšom djevojkom Chloe Bartoli u prosincu 2023. godine.

image

Scott Disick i Sarah Bauer

Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par je prvi put bio u vezi 2006. godine, neposredno prije nego što je započeo odnos s Kourtney Kardashian, s kojom ima djecu: Masona (13), Penelope (12) i Reigna (9). Naime, prekinuli su 2015. godine.

- Trebalo se prilagoditi nakon gubitka Kourtney kao partnerice, no još je veći problem bio izgubiti je kao najbolju prijateljicu - rekao je Disick njezinoj sestri Khloé Kardashian tijekom prve sezone Huluove emisije "The Kardashians", koja je premijerno prikazana u travnju 2022. godine.

Nakon veze s Disickom, Kourtney se udala za bubnjara Blink-182 Travisa Barkera, s kojim je dobila sina po imenu Rocky. Ona je također i maćeha Barkerovoj djeci iz njegovog prethodnog braka sa Shannom Moakler: 20-godišnjem sinu Landonu i 18-godišnjoj kćeri Alabami.

U međuvremenu, Disick je izlazio sa Sofijom Richie više od tri godine, prije nego što se ponovno povezao s Bartoli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:09