NEOBIČNI ZAHTJEVI

‘Prodala sam čak svoju pljuvačku, a silovao me i duh!‘: Ovo je ispovijest OnlyFans djevojke za kojom svi žude

Ova je OnlyFans zvijezda otkrila najčudnije zahtjeve koje je dobila otkako se nalazi na toj platformi za odrasle

Elle Brooke

 Screenshot/Instagram

Elle Brooke, uspješan OnlyFans model, otkrila je najčudnije zahtjeve koje je primila, među kojima je i prodaja posudice s pljuvačkom za 200 funti, piše LadBible.

Model, ujedno i neporažena boksačica, kaže da će se s vremenom povući sa spomenute platforme. Prošlog mjeseca nokautirala je Faith Ordway u prvoj rundi, i to na istom događaju gdje se kasnije odvila borba poznatih YouTubera KSI-a i Fazea Temperrra.

U intervjuu za The Taboo Room, Brooke iskreno govori o nekim od najčudnijih zahtjeva koje je dobila otkad je na OnlyFansu.

- Jednom sam prodala posudicu s pljuvačkom za otprilike 200 funti - objasnila je i dodala da ne zna tko bi ili zašto bi netko uputio tako bizaran zahtjev, no shvatila je da je to sasvim normalno naspram snimke na kojoj je, primjerice, glumila da je siluje duh.

- Da, morala sam snimiti video za klijenta, morala sam glumiti da me silovao duh - priznala je i rekla da je bilo stvarno teško jer je morala upotrijebiti svu svoju maštu. Srećom, Brooke je svela čudne zahtjeve na minimum.

- Primam i dalje zahtjeve, no više ne baš toliko često jer sam podigla cijene. Postala sam pomalo lijena - priznala je. Također je potvrdila da na platformi zarađuje po 30 tisuća funti mjesečno.

- Prvih nekoliko mjeseci zarađivala sam sedam tisuća mjesečno - objasnila je i rekla da je za vrijeme studija smatrala OnlyFans zaradu "apsolutno smiješnom" jer nikada tijekom odrastanja nije imala puno novca.

- Nakon godinu dana sam lako zarađivala 30 tisuća mjesečno, a od tada se to samo nastavilo povećavati - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:08