HIT NA MREŽAMA

Procurile stare snimke pobjednika Eurosonga: Zgodni frontmen u vrtoglavim štiklama pleše oko šipke

Fanovi kopaju po YouTubeu kako bi pronašli apsolutno sve što je ovaj bend dosad napravio, a hit je video iz X Factora
Damiano David

Prašina oko novih pobjednika Eurosonga i dalje se ne stišava pa svaki dan cure novi detalji iz zanimljive karijere zgodnih Talijana koji su pomeli konkurenciju u Rotterdamu.

Rock Bend Måneskin nakon nedjeljnog trijumfa hit su na društvenim mrežama, a u cijeloj priči posebno se ističe njihov zgodni frontmen, 22-godišnji Damiano David.

Fanovi kopaju po YouTubeu kako bi pronašli apsolutno sve što je ovaj bend dosad napravio, a nije čudno da je trenutno najveći hit njihov nastup u talijanskom X Factoru.

Måneskin su počeli svirajući na ulicama talijanskih gradova, a široj javnosti postali su poznati upravo nakon nastupa u ovom poznatom glazbenom realityju 2017. godine, kad je počeo njihov streloviti uspon.

Društvenim mrežama sad se masovno dijeli njihova izvedba pjesme 'Kiss This' i nastup koji je tada zapalio Italiju. Naime, zgodni Damiano u vrtoglavim štiklama zaplesao je oko šipke, a iz komentara ispod videa može se zaključiti da su ljudi oduševljeni. Evidentno je i da su svojom pobjedom na Eurosongu privukli novu hordu fanova jer je velik broj komentara objavljen u posljednjih nekoliko dana.

Na YouTubeu su dostupne i druge snimke s X Factora koje će vjerojatno u rekordnom roku postati viralne.

Damiano se, inače, našao usred ogromnog skandala nakon što je u subotu optužen da u live prijenosu šmrče kokain. Organizatori Eurosonga odmah su pokrenuli istragu, a on je sve demantirao, tvrdeći da se ne drogira. Najavio je i da će se po povratku u Italiju testirati na drogu kako bi skinuo ljagu sa sebe i benda.

Inače, bend Måneskin su osnovali basistica Victoria De Angelis (21) i gitarist Thomas Raggi (20), koji su zajedno išli u školu u Rimu. Njima se kasnije priključio Damiano David (22) kao glavni vokal, dok su bubnjara Ethana Torchija (20) našli preko Facebooka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 00:25