PROBLEMI U BRAKU

Procurila stara snimka Willa Smitha: ‘Izgleda tjeskobno i slomljeno. Jada ga uopće ne poštuje, ona ga zlostavlja‘

U isječku, koji traje manje od minute, Jada pokušava nagovoriti svog supruga da odgovori na pitanja o njihovu problematičnom braku

Will Smith i Jada Pinkett Smith

 Screenshot Youtube

Stara snimka slavnog glumca Willa Smitha u kojoj moli svoju suprugu Jadu Pinkett Smith da prestane iznositi u javnost njihovu bračnu dramu ponovno se pojavila nakon njegova skandala na dodjeli Oscara, kada je ošamario komičara Chrisa Rocka.

Isječak, koji traje manje od minute, nastao je u Instagram liveu 2019. godine, a u njemu Jada pokušava nagovoriti svog supruga da odgovori na pitanja o njihovu problematičnom odnosu. Vidljivo je da je Willu nelagodno dok ga ispituje o 'redefiniranju' njihova braka, a sve s ciljem kako bi povećala broj gledatelja svog 'Red Table Talka'.

"Znaš li da Esther Perel dolazi za crveni stol? Bi li rekao da je ona bila ključna u tome da ti i ja redefiniramo naš odnos?", pita ga Jada, a kad je on shvatio da se video emitira uživo, odgovorio joj je: "Rekao sam ti da me ne snimaš bez pitanja."

Supruga ga je ignorirala i okrenula kameru prema sebi: "Još uvijek se nosim s glupostima."

"Bi li rekao da nam je pomogla da izliječimo bol koju smo si međusobno nanijeli?", nastavlja dalje Jada Pinkett Smith, a cijeli video djeluje pomalo bizarno te jasno daje do znanja da se Will Smith suzdržava reći ono što stvarno misli.

"Ne možeš me samo koristiti za društvene mreže. Nemoj samo početi snimati. Stojim u svojoj kući. Nemoj samo početi snimati", odgovara Will Smith.

"Molim vas, gledajte Esther u Red Tableu jer je nama puno pomogla. Zar ne vidite?", zaključuje Jada.

Korisnici Reddita komentirali su da je vidljivo na snimci koliko je Smithu neugodno.

"Izgleda jako tjeskobno, kao da zna da ga Jada pokušava isprovocirati i boji se kako će to proći", napisao je jedan korisnik Reddita.

Drugi je dodao: "Izgleda slomljeno. Prošao sam faze od toga da sam ga volio, pa sam ga mrzio, a sada mi ga je žao, i sve to u samo tjedan dana."

Neki su zaključili i da ga Jada 'nimalo ne poštuje' te da ga zlostavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:37