MAĐARSKA BOMBA

Prekrasna Barbara (30) pokazala svu svoju raskoš: Nitko nije ni primijetio minijaturni badić pokraj ove ljepote...

Slavna ljepotica pozirala je u minijaturnom crnom bikiniju, a fotografijama se pohvalila i na društvenim mrežama

Barbara Palvin

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Mađarski model Barbara Palvin Sprouse razmetala se svojom vitkom figurom u seksi crnom dvodijelnom kupaćem kostimu Paule Hermanny. Riječ je o brendu odjeće ViX Swimwear, a 30-godišnja mađarska bomba koja je visoka 175 centimetara, pozirala je u ‘Firenze Lou‘ gornjem dijelu koji košta 148 dolara te ‘Firenze Lou Tie Side‘ donjem dijelu od 118 dolara.

Za njezino glamurozno izdanje pobrinuli su se frizer Owen Gould i vizažistica Nikki DeRoest.

Ranije ovog mjeseca, njezin novopečeni suprug, glumac Dylan Sprouse (31), otkrio je što je dovelo do nedavne svađe među mladencima.

"Gledanje nastavka serije koju smo trebali gledati zajedno. To je veliki ne-ne. Naučio sam to na teži način, nemojte to raditi", rekao je suprug manekenke.

Na pitanje ima li brak nekih nedostataka, odgovorio je: "Moj brak? Ne, ne mislim da ima." Sprouse je također otkrio da se voli buditi pored svoje prekrasne supruge svakog jutra u njihovoj četverosobnoj kući u Hollywood Hillsu, vrijednoj 1,8 milijuna dolara.

"Kada se okreneš u krevetu i vidiš svoju prekrasnu ženu kako spava, a onda vidiš svog psa, i ti se nalaziš u svojoj kući i stvaraš stvari koje voliš - to je sve vrlo umirujuće i jako lijepo pa te tjera da poželiš raditi još više", rekao je glumac koji je rođen u Italiji.

Dylan i Palvin upoznali su se na zabavi Harper‘s Bazaar Iconsa tijekom Tjedna mode u New Yorku 2017. - šest mjeseci nakon što joj se javio privatnom porukom na Instagramu.

Barbaru je prvotno otkrio skaut kad joj je bilo samo 13 godina, na ulicama Budimpešte, i na kraju je dobila unosne revije za Victoria‘s Secreto i SI Swimsuit Issue.

Sprouse i njegov brat blizanac Cole Sprouse imali su samo šest godina kada su glumili u svom prvom filmu ‘Big Daddy‘ s Adamom Sandlerom 1999. Nakon toga uslijedio je njihov sitcom na Disney Channelu ‘The Suite Life of Zack & Cody‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:00