ŠTO JE BILO, JESSICA?

Poznata pjevačica koja je nekada imala 108 kg danas izgleda neprepoznatljivo: ‘Odjeća visi s nje, više ne liči na sebe‘

Njezini prijatelji zabrinuti su da se drastično mršavljenje čini vrlo nezdravim te da samo nastavlja gubiti na težini

Jessica Simpson 2023.

 Instagram/Jessica Simpson/

Pjevačica Jessica Simpson viđena jeu zračnoj luci u New Yorku, a mnogi su primijetili da izgleda mršavije nego ikada.

Prošlo je više od tri godine otkako je 42-godišnja Simpson skinula 45 kilograma nakon što je rodila svoje treće dijete, a njezini bliski prijatelji zabrinuti su da je od tada izgubila još više na težini.

Simpson se uputila u zračnu luku sa svojim suprugom, američkim nogometašem Ericom Johnsonom, s kojim je u braku od 2014.

image

Jessica Simpson 2018.

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Njezini prijatelji zabrinuti su da se drastično mršavljenje čini vrlo nezdravim te da samo nastavlja gubiti na težini.

- Odjeća visi s nje, više ne liči na sebe. Jessica ima prirodne obline, nije zdravo za nju što je ovako mršava, kaže izvor.

U rujnu 2022. progovorila je o svom drastičnom gubitku težine, kada je 2019. skinula 45 kilograma nakon što je rodila svoje treće dijete. Simpson s Johnsonom ima troje djece; kćeri Maxwell i Birdie te sina Acea.

Promjena prehrane najviše je pomogla pjevačici da smršavi, kako je i sama otkrila tada.

- Otišla sam kod nutricionista i morala sam promijeniti prehrambene navike. Osjećam se kao stara ja, prije nego što sam rodila djecu, prije nego što su mi hormoni podivljali. Zapravo se osjećam mlađe. Imam puno više energije, mogu nositi svu odjeću koju sam spremila za svoje kćeri, rekla je tada te se osvrnula na to što je javnost oduvijek komentirala njezinu težinu.

- Kritizirali su me i to boli, ali sam odlučila zaraditi na tome. Znala sam da će ljudi stalno pričati o mojoj težini pa sam to odlučila pretvoriti u posao – pokrenula sam liniju odjeće, ispričala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:11