VELIKODUŠNA JE

Postala je senzacija preko noći, a sada zarađuje puno novca: ‘Hawk tuah‘ djevojka postaje humanitarka

Haliey se proslavila kada su je poznati YouTuberi ‘Tim and Dee TV‘ zaustavili na ulici i postavili joj jednostavno pitanje

Hailey Welch

 Profimedia/

Haliey Welch, djevojka koja se proslavila svojom "hawk tuah" izjavom prije manje od mjesec dana, krenula je opasno zarađivati zahvaljujući šali koju je izgovorila tijekom jednog intervjua na ulici, no sada je odlučila taj novac podijeliti - u dobrotvorne svrhe.

Internetska je senzacija prošlog vikenda priredila zabavu u poznatom pop-up motelu Memory Motel u East Villageu u New Yorku, a Page Six je već ranije saznao da zarađuje po 30 tisuća dolara za pojavljivanje na nekom događaju, odnosno, nastupu.

Prema izvorima, taj je novac sada spremna podijeliti.

Ulaznice za navedeni party u Memory Motelu koštale su 45 eura, a spomenuti izvori ističu kako će zarađenim novcem kupiti hranu, točnije, pizzu, i podijeliti je beskućnicima. Isto tako, šuška se da će 21-godišnja Welch pokrenuti i svoj podcast.

- Hailey je na događaju rekla da će vratiti zarađeni novac, u dobrotvorne svrhe - rekao je izvor sa zabave te dodao da će fokus njezine velikodušnosti i dijeljenja novca biti "životinje i davanje pizze beskućnicima".

Podsjetimo, Hailey se proslavila kada su je poznati YouTuberi "Tim and Dee TV" zaustavili na ulici i postavili joj jednostavno pitanje: "Što u krevetu svaki put izludi muškarca?".

- Moraš im dati taj ‘hawk tuah‘ i pljunuti na tu stvar! - brzo je odgovorila i pozdravila svog dečka, ništa ne sluteći. Video je instantno postao viralan u svijetu, a Hailey je postala ‘zvijezda‘ preko noći. Što se tiče njenog uspona i popularnosti, potpisala je ugovor s tvrtkom The Penthouse, koja zastupa holivudske zvijezde.

S druge strane, priznala je za TMZ da je dobila mnoštvo poruka na Instagramu od muškaraca i da svi traže jednu stvar - fotografije stopala. Doduše, Welch je rekla da su sve poruke poprilično jezive i da ju ne zanima prodaja slika stopala. Sada svima dobro poznata djevojka dala je nedavno svoj prvi intervju i naglasila kako ne želi da je pamte po nesmotrenoj izjavi.

- Ne želim da to bude moj imidž. ‘Hawh Tuah‘ djevojka? Ne želim biti poznata po tome - kazala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 19:09