MARCO MENGONI

Poslušajte pobjednika kojeg Italija šalje na Eurosong: ‘Možda u Liverpoolu ipak nastupim s drugom pjesmom‘

U intervjuu za TG1, Mengoni je rekao da nije siguran s kojom će se pjesmom predstaviti po drugi put u životu na Eurosongu

Marco Mengoni

 Andrea Ripamonti/Nurphoto Via Afp

Talijanski glazbenik Marco Mengoni pobjednik je 73. izdanja Sanrema, talijanskog izbora za pjesmu Eurovizije, te će predstavljati Italiju na ovogodišnjem Eurosongu. Mengoni je pobijedio nakon 10 godina te potvrdio da će predstavljati Italiju u Liverpoolu, ali još nije odlučio hoće li ići s a svojom pobjedničkom pjesmom ‘Due Vite‘, prenose strani mediji.

U intervjuu za TG1, Mengoni je rekao da nije siguran s kojom će se pjesmom predstaviti po drugi put u životu na Eurosongu. Posljednji put kada neki talijanski predstavnik nije sudjelovao na Eurosongu sa sanremovskom pjesmu bila je to Nina Zilli, koja je zamijenila ‘Per Sempre‘ s ‘L‘amore è femmina‘ i na kraju završila na devetom mjestu.

Podsjetimo, Mengoni se proslavio 2009. godine nakon što je pobijedio u trećoj sezoni talijanskog ‘X Factora‘. 34-godišnji pjevač do sada je objavio 7 albuma, a prodao je 2,8 milijuna nosača zvuka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:04