OPSESIJA

Popularni glumac umro je sa samo 22 godine, 12. estetska operacija bila je kobna

Kanađanin Saint Von Colucci preselio se u Južnu Koreju gdje se pokušao probiti kao glumac i sličiti Jiminu

K-Pop bend BTS

 Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Mladi glumac Saint Von Colucci preminuo je nakon što se tijekom godinu dana podvrgnuo desetak estetskih operacija kako bi izgledao poput pjevača BTS-a Jimina. Mladić je umro rano u nedjelju u dobi od 22 godine u bolnici u Južnoj Koreji zbog komplikacija nastalih nakon posljednjeg zahvata, rekao je njegov publicist Eric Blake za Daily Mail.

Van Colucci se preselio iz Kanade u meku korejske popularne glazbe K- popa 2019. u potrazi za karijerom u industriji zabave. U subotu je otišao na operaciju, ovaj put kako bi uklonio čeljusne implantate koje je stavio prošlog studenog. Nakon operacije, za koju je očito znao da je rizična, piše Page Six, Van Colucci je dobio infekciju i na kraju morao biti intubiran. Umro je satima kasnije.

"Vrlo tragično i vrlo nesretno", rekao je Blake dodajući da se njegovom klijentu nije sviđala njegova vrlo četvrtasta čeljust i brada jer je mislio da je preširoka. U posljednjih 12 mjeseci Von Colucci je potrošio 220 tisuća dolara na 12 operacija, uključujući, između ostalog; zatezanje lica, operaciju nosa, podizanje očiju, podizanje obrva i smanjenje usana.

image

Jimin

Jm Haedrich/Sipa Press/Profimedia/Jm Haedrich/sipa Press/profimedia

"Bio je vrlo nesiguran u pogledu svog izgleda", objasnio je Blake precizirajući da je Van Colucci bio posebno "nesretan" svojim licem. Glumac je u "originalu" imao tamnoplavu kosu i plave oči te bio visok 183 centimetara i težio je 82 kilograma.

"Bilo mu je jako teško dobiti posao u Južnoj Koreji i osjećao se vrlo diskriminiranim zbog svog zapadnjačkog izgleda", navodi publicist. Prema Blakeu, Von Colucci je snimio korejsku dramsku seriju od osam epizoda pod nazivom "Pretty Lies", izvorno nazvanu "Cogimar" u kojoj je glumio Jimina, 27-godišnju zvijezdu K-pop grupe BTS. Blake je za Daily Mail rekao da se serija koja je bila u produkciji od lipnja do prosinca 2022., trebala emitirati na streaming servisu u SAD-u u listopadu.

image

K-Pop bend BTS

Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia/

"Bio je jako, jako uzbuđen i jako je naporno radio", kazao je Blake. Predstavnici Jimina i BTS-a nisu odmah odgovorili na zahtjev Page Sixa za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:33