SAD JE DOSTA!

Pjevačeva supruga sasula paljbu: ‘Osam godina me varao s prostitutkama, i to bez zaštite! Kakav narcis, zgrožena sam‘

Manekenka s američkom zvijezdom ima troje djece. Vjenčali su se 2016. pa razišli 2020. Nakon pomirenja, brak nije dugo potrajao

Crystal Smith i Ne-Yo

 Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia

Crystal Renay, supruga američkog pjevača Ne-Yoa optužila je zvijezdu za kontinuiranu nevjeru tijekom njihove osmogodišnje veze.

Manekenka (36) na Instagramu je osudila pjevača (42) za "osam godina laži i obmane" i ustvrdila kako ju je varao sa "ženama koje prodaju svoja tijela i to bez zaštite" zbog čega je ona iz njihove zajednice dobila samo "bol i uzaludno potrošene godine života".

Ne-Yo se u nedjelju oglasio na Twitteru rekavši da nije zainteresiran javno govoriti o razlazu.

"Za dobrobit naše djece, moja obitelj i ja ćemo rješavati naše izazove iza zatvorenih vrata. Osobne stvari ne raspravljaju se i ne seciraju na javnim forumima. Samo vas molim da u ovom trenutku poštujete moju privatnost i privatnost moje obitelji, napisao je pjevač.

Ove objave dolaze nakon što je par dao drugu priliku svom braku i ponovno se vjenčao u Las Vegasu u travnju, nakon što su prvotno bračne zavjete sklopili 2016. Par, piše Daily Mail, ima sinove Shaffera (6) i Romana (4) te kćer Isabellu koja ima 13 mjeseci. Nakratko su se razišli početkom 2020., ali su se pomirili nekoliko mjeseci kasnije.

"Osam godina. Osam godina laži i obmane. Osam godina nesvjesnog dijeljenja svog života i svog muža s brojnim ženama koje mu nezaštićene prodaju svoja tijela... sve do jedne! Malo je reći da sam slomljena srca i zgrožena. Tražiti od mene da ostanem i prihvatim to je potpuno suludo. To je mentalitet narcisa. Neću više lagati javnosti niti se pretvarati da je to nešto što nije. Ja biram sebe, biram svoju sreću i zdravlje i svoje poštovanje. Dobila sam troje prekrasne djece iz ove veze, ali osim toga ništa više, tek protraćene godine i boli", napisala je ogorčeno Crystal na Instagramu.

Zatim je zamolila obožavatelje da joj prestanu slati snimke njezina supruga na kojima je navodno vani s drugim ženama i vara je..

"Ono što radi više nije moja briga. Ja nisam žrtva. Biram stajati uspravno uzdignute glave. Ako vas netko ne može voljeti onako kako zaslužujete, onda je na vama da volite sebe. Bez mržnje u srcu, želim mu samo sve najbolje", zaključila je manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:50