‘KO TO MENE G‘EDA?

Ovisnica o plastičnim operacijama partijala na Ibizi pa se prepustila masaži: Nestašnu bradavicu nije uspjela ukrotiti

Jessica Alves djevojka je koja je nekada bila muškarac s nadimkom ‘živi Ken‘, a javnost je šokirala svojom transformacijom u ženu

Jessica Alves

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Brazilsko-britanska reality zvijezda Jessica Alves uživa u sunčanom odmoru na španjolskom otoku Ibizi. U klubu na plaži Jacaranda Lounge pokazala je svoje umijeće kao DJ-ica te se nakon toga uputila na masažu. No, tijekom tretmana provirila joj je bradavica ispod minijaturnog bikinija leopard uzorka. To Jessicu nije omelo već se prepustila uživanju u rukama iskusne maserke te nastavila razgovarati na mobitel tijekom tretmana.

image

Jessica Alves

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, Jessica Alves djevojka je koja je nekada bila muškarac s nadimkom ‘živi Ken‘, a javnost je šokirala svojom transformacijom u ženu. Nekadašnji Rodrigo Alves bio je poznat u javnosti zbog svojih bezbrojnih estetskih operacija kojima se konstantno ‘uljepšavao‘ i mijenjao izgled. Odlučan u tome da postane žena, odradio je brojne operativne zahvate koji su mu mogli ugroziti život. Tako je izvadio neke kosti, ugradio silikone i kojekakve umetke, zategnuo je lice, a zbog operacija ne može disati kroz nos i ima samo 20 posto želuca.

image

Jessica Alves

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nedavno se pisalo i da je ova ‘Barbie u nastajanju‘ posjetila Brazil kako bi ugovorila transplantaciju maternice, a ako zahvat uspije, Jessica bi bila prva transrodna žena s uspješno transplantiranom maternicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:32