LUDA ZABAVA

Ovakvog ga dugo nismo vidjeli: Evo što je DiCaprio izvodio na svom rođendanskom derneku, bivšoj zabranio ulaz

Holivudska elita okupila se na proslavi, a uz glumca je cijelo vrijeme bila njegova djevojka Vittorija Ceretti

Leonardo DiCaprio

 Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia/Patricia De Melo Moreira/afp/profimedia

Rođendanska proslava Leonarda DiCaprija proteklog vikenda bila je poput okupljanja za neku premijeru ili dodjelu nagrada. Pola Hollywooda slilo se na Beverly Hills u pažljivo odabranim outfitima, paparazzi su proživljavali noć iz snova i tulumarilo se do zore. S Leom su 49. slavila Salma Hayek, Chris Rock, Kate Beckinsale, Zoe Kravitz i Channing Tatum, Rita Ora i Taika Waititi, Zoe Saldana, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jay-Z, Lady Gaga, reper 2 Chainz, Casey Affleck i Caylee Cowan te Emile Hirsch.

Naravno, uz njega je bila i njegova djevojka, model Vittorija Ceretti. Osiguranje je također bilo na razini nekog vrhunskog showbiz događanja, no neke su fotografije s proslave ipak procurile u javnost. Među ostalima i fotografija bivše glumčeve djevojke Victorije Lamas, s kojom je kratko bio 2022. godine i koja, navodno, nije uspjela ući na party.

Fanove koji su komentirali tulum, najviše je oduševilo što se sredovječni superstar u jednom trenutku popeo na stolac i s mikrofonom u ruci pjevao, to jest repao uz pjesmu DWYCK Gang Starra i Nice&Smootha iz 1994. godine, te uz WuTang Clan. Svidjelo im se i što su gosti glumca nosili u stolcu poput kakvog kralja.

image

Rita Ora i Taika Waititi

Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Kim Kardashian

Yolo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Yolo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na Redditu su u komentarima uspoređivali DiCaprijevu izvedbu s onom Kendala Roya (glumi ga Jeremy Strong) iz serije ‘Nasljeđe‘ koji repa u jednoj epizodi u seriji, Kendall izvodi rap na događaju posvećenom njegovu ocu Loganu Royu, kojeg glumi Brian Cox. Scena je bila izvor brojnih memova koji kruže internetom.

Za razliku od svojih gostiju koji su se uglavnom odjenuli kao za crveni tepih, Leo se opet odlučio za svoju uniformu - crnu majicu kratkih rukava, traperice i crnu šiltericu.

image

Olivia Wilde i Chris Rock

Yolo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Yolo/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Kate Beckinsale

The Hollywood Curtain/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Curtain/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Leovo repanje u gomili balona, bilo je jedan od vrhunaca večeri, a poslovično brbljavi insajderi koje čak ni A-listeri ne mogu izbjeći, otkrili su da su Leonardo i Vittorija Ceretti tijekom cijele večeri bili jedno uz drugo, ljubili se i grlili.

image

Leonardo Dicaprio i Vittoria Ceretti

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prošlog je mjeseca magazin People objavio, a prenijeli svi showbiz mediji, da je Leonardo "potpuno lud" za Vittorijom koja ima "sve kvalitete koje on traži u partnerici", te da bi Talijanka koja u lipnju 2024. godine slavi 26. rođendan, mogla prekinuti niz njegovih prekida sa ženama starijim od četvrt stoljeća.

Rođendanska zabava je trajala od četiri sata ujutro, a kako su se gosti razilazili, svi su zamijetili i da su Olivia Wilde i Chris Rock, očito jako veseli, sjeli u isti automobil i odvezli se zajedno u noć, pa se nagađa da je na pomolu nova veza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 15:39