NIJE DUGO SOLIRAO

Ova ukrajinska bomba je nova cura Leonarda DiCaprija, mlađa je 25 godina od njega

Beregova je odrasla u Švicarskoj, pohađala je privatni internat, a trenutno živi u Londonu gdje studira

Maria Beregova

 Profimedia

Otkako je naprasno prekinuo četverogodišnju vezu s manekenkom Camilom Morrone (25), slavni holivudski glumac Leonardo DiCaprio (47) ne gubi vrijeme. Tako je viđen u St. Tropezu u društvu misteriozne 22-godišnje ljepotice na jednoj zabavi, a to se dogodilo otprilike u isto vrijeme kada je počela koristiti svoje djevojačko prezime nakon razvoda od supruga čiji je djed bio pristaša Moamera Gadafija.

Kako piše Daily Mail, riječ je o Ukrajinki Mariji Beregovoj koja je odletjela na jug Francuske nakon što se razvela od supruga Ahmeda Masouda Abdelhafida (30). Njezin bivši suprug vodi veliko imovinsko i modno carstvo u Monaku, unuk je ministra unutarnjih poslova i lojalnog sluge Gadafija.

image

Maria Beregova

Ig Via Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Massoud Abdelhafid također se nazivao ‘desnom rukom‘ libijskog diktatora Gadafija te ga nazivaju ‘hodajućom enciklopedijom‘. Nakon što je Gadafi svrgnut i ubijen, Massoud stariji pobjegao je u Kairo gdje je navodno umro od bolesti 2015. godine.

Beregova je pak odrasla u Švicarskoj, pohađala je privatni internat, a trenutno živi u Londonu gdje studira kako bi mogla preuzeti obiteljsku farmaceutsku tvrtku.

Sada je objavila nekoliko fotografija iz St. Tropeza, a pohvalila se i svojom luksuznom sobom iz Ville Belrose, gdje jedna noć košta 1220 dolara. Viđena je u Noma Kamali mini haljini i srebrnim štiklama koje koštaju oko 1100 dolara.

image

Maria Beregova

Ig Via Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Nije poznato kada je došlo do razvoda s njezinim suprugom te je li on dogovoren i postoji li nagodba među njima, no smatra se da je brak okončan u Monaku gdje je par živio. Abdelhafidov brat Massoud (32) oženio je pak Ruskinju Anastasiju Fuks (27) 2016. na raskošnoj ceremoniji na Francuskoj rivijeri, a mladenka je imala vjenčanicu od 5000 dolara.

Za njih se također ne zna jesu li još uvijek zajedno, a Fuks je inače nasljednica ukrajinsko-ruskog oligarha Pavela Fuksa, magnata koji je važan Vladimiru Putinu.

Leonardo DiCaprio viđen je kako se zabavlja u St. Tropezu u društvu glumca Tobeyja Maguirea, koji je također bio dio ekipe zvane Pussy Posse, a koja je u 90-ima žestoko tulumarila po New Yorku. neki od članova te grupe bili su i David Blaine, Jay Ferguson, Josh Miller, Erhan Suplee i Scott Bloom.

DiCaprio i Morrone prekinuli su ranije ovog ljeta i to ‘potiho‘. "Leo i Camila prekinuli su ovog ljeta. Razišli su se prijateljski, bio je to prirodan završetak stvari", rekao je izvor za Daily Mail.

image

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone

Lrnyc/The Mega Agency/Profimedia

Sada već bivši par prvi se put upoznao 2008. kad je njoj bilo samo 12 godina. Upoznao ih je DiCaprijev dugogodišnji prijatelj Al Pacino, koji je godinama bio u vezi s Camilinom majkom Lucilom Solom, a DiCaprio je ostao prijatelj s Camilinom obitelji.

Službeno su prohodali 2017., nakon što je on prekinuo s manekenkom Ninom Agdal nekoliko dana prije filmskog festivala u Cannesu. Kasnije se Lea i Camilu moglo vidjeti zajedno u javnosti, a pojavili su se i na rođendanskom partyju Ellen DeGeneres te su se ljubili na Coachelli ne mareći za poglede. Ipak, ljubavi je došao kraj, a javnost se šali na račun Leonarda DiCaprija tvrdeći da svim njegovim ljubavima ‘istekne rok trajanja‘ kad mu djevojke navrše 25 godina.

image

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:09