ZA SVE KRIV DWIGHT?

Otkriveno tko je presudio braku Sylvestera Stallonea: ‘Sve se promijenilo kad je on ušao u kuću!‘

Njihov razlaz šokirao je Hollywood, gdje su se smatrali jednim od skladnijih parova

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

 Profimedia

Je li moguće da je tetovaža jednog psa okončala brak dug 25 godina? Ako se pita Sylvestera Stallonea i Jennifer Flavin, čini se da je odgovor - da.

Slavni je glumac prije samo nekoliko godina ponosno pokazivao tetovažu psa na svom mišićavom ramenu i tvrdio da je izdržao mukotrpnih 25 sati kako bi na njegovu ramenu osvanuo lik njegove voljene supruge Jennifer. Pa, čini se da tetovaže mogu biti i bolne, i to na više načina. Specijalizirani tattoo majstori osim što ih stvaraju, također ih i prekrivaju drugima, a za jednu takvu nedavno je mušterija postao i Stallone.

Sumnje da nešto ne štima s njegovim brakom probudile su se prije nekoliko dana kada je Daily Mail otkrio da je Stallone tetovažu svoje supruge prekrio tetovažom njihova psa. Ubrzo nakon toga doznalo se da se Flavin, bivša manekenka i glumčeva treća supruga, odlučila razvesti od njega nakon 25 godina braka. Njihov razlaz šokirao je Hollywood, gdje su se smatrali jednim od skladnijih parova.

No, cijela je priča, međutim, postala još više zapanjujuća kada se otkrilo da je upravo pas s tetovaže, rotvajler Dwight, neposredni uzrok njihova prekida. Stallone obožava Dwighta i često se njime hvali na društvenim mrežama. Izvori bliski obitelji čak su otkrili da je glumac želio da mu Dwight pomogne pri zaštiti obitelji u njihovim domovima u LA-u i Palm Beachu na Floridi.

image

Stallone tijekom tetoviranja

Screenshot/instagram/

Za sve je kriv - pas?

Međutim, iako su već imali druge pse, Flavin nije željela ogromnog rotvajlera u njihovom domu i žestoko se tome protivila. Njihovo neslaganje oko Dwighta navodno je izazvalo veliku svađu, piše Daily Mail, a ta je svađa dovela do drugih problema između slavnog para, što je kulminiralo njezinom odlukom da povuče radikalan potez.

Ostaje nejasno je li se Stallone odlučio na promjenu tetovaže prije ili nakon što mu je Flavin rekla da ga ostavlja. Svakako, čini se da par ima jako različita mišljenja o psima općenito. Stallone se tako u jednom intervjuu požalio da je Flavin njihova prethodnog psa dala sterilizirati jer je smatrala, ni manje ni više nego da boja njegovih intimnih dijelova ne ide uz njihove zavjese.

image

Jennifer Flavin Files For Divorce From Sylvester Stallone.

Mediapunch/Backgrid Usa/Profimedia

Stallone je priznao da su se svađali i oko ovog psa, ali je inzistirao na tome da to nije pravi uzrok njihova razvoda. "Nismo prekinuli zbog tako trivijalne svađe. Samo smo otišli u različitim smjerovima. Iznimno poštujem Jennifer. Uvijek ću je voljeti. Ona je nevjerojatna žena. Ona je najljepše ljudsko biće koje sam ikada upoznao", rekao je glumac i dodao da jako voli svoju obitelj te da ‘prijateljski i u privatnosti‘ rješavaju svoje probleme.

Prijatelji slavnoga glumca, koji je sposobnost opraštanja svoje supruge jednom opisao kao ‘opraštanje biblijskih razmjera‘, tvrde da je on ostao šokiran njezinom objavom da se želi razvesti, a za koju je saznao dok je bio odsutan na snimanju u Oklahoma Cityju.

Prije samo tri mjeseca Stallone je obilježio njihovu 25. godišnjicu braka na Instagramu te pritom nahvalio svoju ‘nevjerojatnu‘ suprugu. "Nemam dovoljno riječi da opišem što je ova nevjerojatno nesebična, predana, strpljiva žena značila za naše živote", gugutao je tada.

image

Sylvester Stallone, Jennifer Flavin

Backgrid Usa/Profimedia

Zahtjev za razvod

Nažalost, Flavin nije bila ni približno tako puna riječi hvale u sudskim dokumentima koje je podnijela kao zahtjev za razvod. Rekla je da je njihov brak ‘nepovratno raskinut‘ te optužila svog megapopularnog supruga za uzimanje i trošenje njihova zajedničkog novca, tvrdeći da je ‘sudjelovao u namjernom rasipanju bračne imovine što je imalo negativan ekonomski učinak na bračnu stečevinu‘.

Također je zahtijevala da imovina koju su stekli tijekom braka bude ‘pravedno raspodijeljena‘. Zatražila je i da on ode iz obiteljske kuće na Floridi, barem dok se razvod (i podjela Stalloneovog bogatstva procijenjenog na 400 milijuna dolara) ne riješi.

Nakon što su navodno prodali svoje imanje na Beverly Hillsu za 58 milijuna dolara pjevačici Adele u siječnju (koja je prvotno tražila 105 milijuna dolara), Stalloneovi su vilu od 35 milijuna dolara u Palm Beachu pretvorili u svoj dom, a susjedi su im bili rockeri Rod Stewart i Jon Bon Jovi.

Izvori bliski obitelji tvrde, suprotno Stalloneovim izjavama, da između para nije bilo većih problema sve dok nije stigao pas Dwight. Krajem srpnja, kada se obitelj okupila na rođendanu Stalloneova brata Franka, nije bilo znakova da im je brak u krizi.

A kad je Stallone javno čestitao supruzi 25. godišnjicu braka, ona je izjavila: "Naš brak svake je godine sve bolji i bolji! Jedva čekam da provedemo ostatak života zajedno!"

Glumac, koji je napisao svih 6 filmova o Rockyju a prvi nastavak iz 1976. bio je nominiran za nevjerojatnih 10 Oscara i osvojio tri, slovi za jednog od najizdržljivijih holivudskih žestokih momaka. ‘Rocky‘ franšiza zaradila je 1,7 milijardi dolara, dok su Rambo filmovi zaradili više od 800 milijuna dolara. Ipak, unatoč tom uspjehu, Stallone je vodio poprilično kaotičan i impulzivan privatni život. Tako je njegovo razdoblje obiteljskog blaženstva s Flavin više iznimka nego pravilo.

Brojne afere slavnog ženskaroša

Čak je i njihova veza bila turbulentna. Stallone je, naime, jednom prekinuo s njom u pismu koje joj je dostavio FedEx, a Flavin je zatim rasprodala sve njegove poklone, uključujući bijeli Mercedes, na garažnoj rasprodaji.

Imala je samo 19 godina i bila studentica psihologije te novopečena manekenka koja je još uvijek živjela s majkom, kada je 1988. upoznala Sylvestera Stallonea u jednom losanđeleškom restoranu. On je tada bio u svojim ranim 40-ima te je već bio megazvijezda koja je iza sebe imala dva braka i reputaciju ženskaroša.

image

Jennifer Flavin i Sylvester Stallone

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Godine 1984. njegove su afere, uključujući i onu desetomjesečnu s glumicom Susan Anton, dovele do raspada njegova prvog braka sa Sashom Czack. Zajedno su imali dva sina, Sage Moonblooda i Seargeoha. Njegov burni drugi brak, s manekenkom i glumicom Brigitte Nielsen (kolegicom iz filma ‘Rocky IV‘), trajao je samo 548 dana prije nego što ga je tada 24-godišnjakinja ostavila 1987. godine.

Nielsenova je kasnije osuđujuće govorila o braku sa ‘Slyjem‘, kako mu je glasio nadimak. Rekla je da je ‘bila shrvana‘ kada je doveo desetak ljudi na njihov medeni mjesec na Havajima i ‘posramljena‘ kada je njihov vrt napunio njezinim kipovima.

"Pakao je izgledao kao luksuzni Med klub u usporedbi s mojim brakom s Brigitte. Mislio sam da je poslana na ovaj svijet da me progoni zbog svih loših stvari koje sam učinio ženama u prošlosti", uzvratio joj je jednom prilikom Stallone.

Dodao je i da ga je njihov brak ‘dotukao‘ i da se osjećao ‘poniženo‘ te ga je natjerao da bude oprezan oko toga hoće li se ikada više posvetiti nekoj ženi.

Međutim, kad je u restoranu upoznao Flavin, nije mogao odoljeti. Već sutradan odveo ju je na jahanje, a ona je sebi pripisala zasluge za to što se on malo smirio kad su u pitanju žene.

Ubrzo je postala njegova redovita pratnja na crvenom tepihu, a dolazio je gledati i njezine modne revije u Parizu. "Opet volim život. Jennifer je napravila razliku", rekao je Stallone tri godine nakon početka njihove veze.

Međutim, jasno je dao do znanja da, barem za njega, to nije isključiva veza. "Kad smo zajedno, to je prekrasno. Kad smo odvojeni, nema nikakvih obaveza. To je tako. Nitko nije na uzici", rekao je tada.

Prekid zbog afere

Sljedeće godine, Flavin je u jednom intervjuu izjavila nešto što je zabrinulo njezine prijatelje i obitelj. "Nisam naivna pa da ne znam što se može dogoditi kad nisam u blizini. On je 45-godišnjak i ja ne mogu promijeniti to kakav je on. Ipak, on nije varalica svaki dan u tjednu. Pet od sedam noći provedemo zajedno, pa ne znam gdje bi pronašao vremena za varanje."

Ali jest... Stallone ju je iznenada ostavio u ožujku 1994. kad joj je putem kurira poslao rukom pisano pismo. "To je bilo prilično nemarno. Ne možete samo otpisati nekoga putem pisma i to nakon šest godina veze", rekla je Flavin.

Tek nekoliko dana kasnije iz njezine modeling agencije javili su joj da glumac ima aferu s manekenkom i fotografkinjom Janice Dickinson, koja je upravo rodila kćer, a pričalo se da je otac upravo Stallone.

"To me pogodilo kao da je netko bacio tonu cigli na mene. Razgovarali smo o djeci, o tome kada ću zatrudnjeti. Već smo birali imena, označavali ona koja se sviđaju i njemu i meni", rekla je za časopis People.

Priznala je da mu je previše vjerovala i da je prihvaćala njegova uvjeravanja da joj je vjeran kad god bi postala sumnjičava. Iako je analiza krvi kasnije pokazala da on nije otac Dickinsonova djeteta i oni su se razišli, Stallone se ‘vratio u formu‘ s još jednim nizom afera. Flavin je tada pak hodala s australskim biznismenom Jamiejem Packerom.

Nakon brojnih veza i vezica, Stallone se 1995. čak nakratko zaručio s modelom za kupaće kostime Angie Everhart. Ona je kasnije tvrdila da je Stallone došao dok je bila na operativnom zahvatu povećanja grudi i pod anestezijom te da je nagovorio holivudskog plastičnog kirurga Stevena Hoefflina da joj ugradi veće implantate nego što je ona htjela. Stallonea je nazvala ‘control freakom‘ koji ju je tjerao da nosi uske haljine koje su izgledale jeftino.

Čim je okončao svoju vezu s Everhart, Stallone se ponovno posvetio osvajanju Flavin, šaljući joj cvijeće. Jednom joj je prilikom putem telefona rekao da doslovno kleči na drugom kraju linije i da je sav očajan, nadajući se da će ga ona primiti natrag.

Druga šansa za Stallonea

On je pak priznala da je bila oprezna, ali da je na kraju pristala. Svoju prvu kćer Sophiju dobili su u ljeto 1996. Nakon poroda otkrili su da ima problema sa srcem i da joj je potrebna operacija, koja je na kraju prošla uspješno.

image

Sylvester Stallone, Sistine Rose Stallone, Jennifer Flavin, Sophia Rose Stallone i Scarlet Rose Stallone

Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia

U svibnju sljedeće godine vjenčali su se u nazočnosti desetak uzvanika u londonskom hotelu Dorchester, a zatim je uslijedila ceremonija u kapeli palače Blenheim u Oxfordshireu.

Tražili su dopuštenje Vatikana da se vjenčaju u Sikstinskoj kapeli, ali to dopuštenje nisu dobili pa su se morali zadovoljiti time da svoju drugu kćer, rođenu 1998. godine, nazovu Sistine. Stalloneu je bilo 50 godina kada su se vjenčali. Flavinin brat Mitch bio je uvjeren da će taj brak uspjeti, izjavivši: "Ona zna da se Sly skrasio. A i, znate, on stari."

U početku su živjeli u Miamiju, u vili kičasto uređenoj u neoklasičnom stilu, za koju su se pričalo da bi njihov susjed Gianni Versace pocrvenio kad bi je vidio.

Posljednjih desetljeća nije bilo daljnjih medijskih natpisa o problemima s drugim ženama. Njegova je majka, međutim, bila sasvim druga priča. Naime, Flavin je morala trpjeti povremene oštre primjedbe pokojne Jackie Stallone, astrologinje. Ona je jednom javno optužila svoju snahu da ima ‘nešto zlo u njoj‘, ali je također priznala da nitko nije dovoljno dobar za njezina sina.

"U mojim očima, nijedna žena nije dovoljno dobra za Sylvestera. Ja bih legla i umrla za njega", rekla je mama Stallone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:50