DRAMA ANNE HECHE

Otkriveni detalji strašne nesreće: Slavna glumica bila je zarobljena u zapaljenoj kući 45 minuta

Vatrogasci su se borili s plamenom i dimom kako bi izvukli holivudsku glumicu nakon što se autom zabila u zgradu u L.A.-u

Anne Heche

 Valerie Macon/Afp/Profimedia

Prve hitne službe nisu mogle doći do slavne glumice Anne Heche kako bi joj pružili liječničku pomoć jer je glumica bila zarobljena, smrtno ozlijeđena, 45 minuta nakon što se njezin automobil prošlog mjeseca zabio u kuću u Los Angelesu, stoji u izvješću koje prenosi The Guardian.

Zbog užasnog plamena i dima izazvanog nesrećom, vatrogasci nisu mogli doći do automobila 20 minuta, a zatim ga nisu mogli izvući iz zgrade još najmanje 20 minuta, izvijestio je NBC pozivajući se na dokumente vatrogasne službe i postojeće radio komunikacije.

Heche (53) umrla je od ozljeda koje je zadobila udisanjem i od opeklina, a također joj je u nesreći slomljena i prsna kost. Njezina smrt proglašena je nesretnim slučajem, objavio je mrtvozornik nekoliko dana nakon što je isključena s aparata u bolnici.

Ozlijeđena je kada je njezin auto preskočio rubnjak i udario u kuću u zapadnom Los Angelesu 5. kolovoza. Zapalili su se automobil i kuća, a samo je Heche ozlijeđena u nesreći.

Filmska i kazališna glumica umrla je bez oporuke, a njezin 20-godišnji sin podnio je sudske papire kako bi imao kontrolu nad njezinom imovinom. Homer Laffoon, Hechein sin kojeg je dobila s bivšim suprugom Colemanom Laffoonom, podnio je peticiju višem sudu u Los Angelesu tražeći da mu se dopusti da upravlja majčinim imanjem.

U peticiji su Homer Laffoon i 13-godišnji Atlas Tupper, Hechein sin kojeg je dobila s bivšim partnerom Jamesom Tupperom, navedeni kao njezini jedini nasljednici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:14