OKRUTNI REPER

Otkrivena pravila koja je Kanye West naredio Bianci! ‘Nikad ne smije govoriti, a nosit će samo ono što on kaže‘

Prema izvoru, također joj je naredio da mora jesti određene namirnice i vježbati

Kanye West i Bianca Censori

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kanye West je naredio svojoj novoj "supruzi" Bianci Censori da "nikad ne govori" - i izdao niz pravila koja mora poštivati, uključujući određenu hranu koju smije jesti i što smije odjenuti, tvrdi izvor blizak australskom arhitektu.

Prema Daily Mailu, već se neko vrijeme javnost boji za atraktivnu Biancu i ukazuje da 46-godišnji reper manipulira svojom tzv. "suprugom" (28) i pretvara u "radikaliziranu" verziju svoje bivše supruge Kim Kardashian.

image

Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Upućeni tvrde da Bianca "više nema svoje ja" i jednostavno "sluša" kontroverznog repera, jer ju je on uvjerio da uživaju ‘‘kraljevski status".

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Naime, Kanye ima skup pravila za Biancu, koja uključuju ono da "nikad ne smije govoriti" i "mora nositi ono što on želi". Prema izvoru, također joj je naredio da mora jesti određene namirnice i vježbati, iako Kanye ne vježba. Isto tako, Bianca je često viđena u uskim tajicama i majicama boje kože.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Par, koji je prvi put zajedno slikan u siječnju, često je dio raznih kontroverzi, posebice tijekom svog ljetnog odmora u Europi. Brojni su komentatori na internetu uvjereni da West "upravlja" izgledom 28-godišnje Biance te ga kritiziraju da od nje želi stvoriti "drugu verziju Kim Kardashian", reperove bivše supruge. Dodatno, Biancini prijatelji tvrde da nisu u mogućnosti kontaktirati kontroverznu zaposlenicu Yeezyja oko koje je glazbenik navodno "stavio blokade".

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, izazvali su kontroverzu kada uočeni kako izmijenjuju nježnosti u brodici u Veneciji, dok je West otkrivao svoju golu stražnjicu turistima koji su buljili u njih. Dodatno, optuženi su i da su prakticirali oralni seks u javnosti s obzirom na to da je Censori viđena kako se nalaktila na njegova koljena, a on je joj je rukama držao glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:29