BEZ ZADRŠKE

Ona je najgora luzerica Eurosonga: Čula je glasove publike i jasno pokazala što misli o svemu

La Zarra je kasnije objasnila da ‘nije pokazivala srednji prst, nego gestikulirala izraz ‘koga briga‘ te je čestitala pobjednici‘

La Zarra

 Twitter

Twitter je osvojila još jedna scena s Eurovizije, a već su stvorene i teorije koje štošta objašnjavaju, piše Slobodna Dalmacija.

Ovogodišnja predstavnica Francuske, La Zarra koja je nastupala s pjesmom "Évidemment" jednim potezom je rekla sve.

Naime, ona je kameri, kada je saznala broj telefonskih glasova koje je osvojila, direktno i s osmijehom - pokazala srednji prst.

Ovaj potez povezuje se s kolektivnim nezadovoljstvom gledatelja Eurovizije koji misle da su rezultati namješteni, a bodovi dodijeljeni sasvim nepošteno i zbog skrivenih motiva.

"La Zarra koja Euroviziji šalje srednji prst je moje raspoloženje trenutno", napisao je korisnik Twittera uz spomenuti video, a zatim je podijelio i razliku u bodovima između Finske i Švedske. Da, Švedska je odnijela veći ukupni broj glasova, ali publika je preferirala Finsku i Käärijevu ‘Cha Cha Cha‘."

La Zarra je kasnije na Instagramu objasnila da "nije pokazivala srednji prst, nego gestikulirala izraz ‘koga briga‘ te je čestitala pobjednici". Neke je njezin potez razočarao, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 02:27