TEŠKA ODLUKA

Oduševio nas je na Eurosongu, a sada rastužio fanove: ‘Primio sam vijesti koje mijenjaju život. Moram na liječenje‘

Preko društvenih mreža Danny Estrin, pjevač Voyagera objavio kako ide na liječenje, a bend odgađa europsku turneju

Danny Estrin

 Andy Von Pip/Zuma Press/Profimedia/Andy Von Pip/zuma Press/profimedia

Pjevač australskog benda Voyager Danny Estrin, preko društvenih mreža podijelio je s fanovima vijest da boluje od raka.

Bend koji je ove godine na Eurosongu predstavljao Australiju i ostao zapamćen po žestokom nastupu i automobilu na pozornici, zbog toga odustaje od europske turneje na koju su trebali krenuti početkom listopada.

U poruci Estrin je otkrio kako prema preporuci liječnika "odmah kreće na terapiju" i kako je duboko nesretan što Voyager dogovorene koncerte mora odgoditi za sljedeću godinu.

- Prošlog tjedna primio sam vijest koja mijenja život. - započeo je poruku - Rečeno mi je da ne mogu odgađati liječenje. Jako sam razočaran što nećemo moći održati koncerte na našoj europskoj turneji, posebice nakon sjajne eurovizijske godine iza nas. Doktori su mi rekli da budem ozbiljan, da prije svega mislim na zdravlje tako da problem možemo riješiti i da se možemo što prije vratiti na pozornicu.

Pjevač je rekao i kako je odluka o odustajanju od turneje bila iznimno teška, ali se nada da će ih obožavatelji razumjeti.

Turneja je odgođena za listopad 2024., a Voyager će u nedjelju, 24. rujna, imati posljednji nastup u 2023. godini.

- Nastupit ćemo na koncertu u Fremantleu, pa dođite i zabavite se s nama prije nego što krenem s liječenjem. - pozvao je Estrin publiku da na veliku proslavu 40. godišnjice pobjede australskih jedriličara u slavnom America‘s Cupu. - U tjednima koji dolaze usredotočit ću se na svoje zdravlje i svoju obitelj, pa molim da poštujete našu privatnost. Doista cijenim svačiju podršku i razumijevanje u ovim trenucima.

image

Voyager na Eurosongu

Aaron Chown/Pa Images/Profimedia/Aaron Chown/pa Images/profimedia

Dodao je i kako su mu drugi članovi benda i cijeli njihov tim, velika podrška, te završio poruku riječima: "Volim vas, vaš vatreni prijatelj Danny!".

Instagram profil benda odmah su zasule poruke podrške. Jedna je stigla i sa službenog profila Eurosonga.

- Danny, stekao si mnogo prijatelja u Liverpoolu i svi smo tu za tebe. Šaljemo ti ljubav. - napisali su. Predstavnica Litve na europskom glazbenom natjecanju Monika Linkyte poslala mu je "najbolju energiju", a ciparski predstavnik Andrew Lambrou poručio da će moliti za njega. Javila se i austrijska pjevačica Selena i poručila Dannyju: "Volim te. Znaš to. Ne mogu ništa drugo reći osim ozdravi brzo. Molim te". Dečki iz slovenskog Joker Outa napisali su u poruci da sluša liječnike i brzo ozdravi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:19