PROVODIT ĆE SE I DALJE

Objavljeni prvi toksikološki testovi nakon smrti Matthewa Perryja, mnogima omiljenog Chandlera iz ‘Prijatelja‘

Još uvijek se provode dublji toksikološki testovi, a rezultati će se znati za četiri do šest mjeseci

Matthew Perry

 Profimedia/

Smrt Matthewa Perryja nije bila posljedica predoziranja fentanilom ili metamfetaminom, barem tako pokazuju prvi testovi, saznaje TMZ.

Istražitelji su proveli manje detaljan test na Perryju, kojim je otkriveno da nije imao fentanil ili meth u svome tijelu. Međutim, još uvijek se provode dublji toksikološki testovi kako bi se analiziralo jesu li u njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lijekovi i jesu li razine bilo kojih lijekova na recept unešene u organizam u štetnim dozama.

Za rezultate tih testova vjerojatno će biti potrebno četiri do šest mjeseci, a nakon što se prikupe svi podaci, mrtvozornik će utvrditi uzrok i način smrti, prenosi TMZ. Svi lijekovi na recept pronađeni u Matthewovoj kući bili su propisani glumcu za razne bolesti i pohranjeni u odgovarajućim bočicama.

Podsjetimo, Matthew Perry, koji se proslavio 1990-ih kao sarkastični i iznimno duhoviti Chandler Bing u popularnoj američkoj TV komediji ‘Prijatelji‘, pronađen je mrtav u hidromasažnoj kadi u svome domu u Los Angelesu u 54. godini života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:54