SLAVNA DIZAJNERICA

Objavila svoju fotografiju i izazvala šok: ‘Čemu panika, što je čudno da tako izgledam sa 70 godina!?‘

Za njen bezvremenski izgled, Wang je otkrila da je kombinacija ‘posla, sna, koktela s votkom i malo sunca‘

Vera Wang

 Profimedia/screenshot/instagram/

Vera Wang je priznala da je bila "zatečena" komentarima na njezin mladenački izgled, prenosi NY Post.

Ova 73-godišnja modna dizajnerica izazvala je šok na društvenim mrežama 2020. godine nakon što je objavila fotografiju na Instagramu koja prkosi godinama, a na fotografiji je u sportskom grudnjaku i kratkim hlačama. Na slici je Wang, koja je tada imala 70 godina, pokazala svoje zategnute ruke i zavidan trbuh.

image

Fotografija koja je šokirala svijet

Screenshot/instagram/

- Pretpostavljam da ljudi jednostavno imaju predodžbu o tome kako 70. godina života izgleda danas - rekla je za People o komentarima na njezinu viralnu fotografiju. - Imam toliko prijatelja od 65 do 70 godina koji izgledaju fantastično, a to je dobra stvar - nadovezala se.

image

Vera Wang

Ndz/Starmax/Profimedia/Ndz/starmax/profimedia

Nadalje, poznata je modna dizajnerica rekla da se nada da se žene osjećaju "ugodnije same sa sobom te da imaju samopouzdanja, jer postoje mnoge definicije onoga što žena može biti”.

image

Vera Wang

Marechal Aurore/abaca/Abaca Press/Profimedia/Marechal Aurore/abaca/abaca Press/profimedia

Wang se prisjetila trenutka kada je snimljena ova viralna fotografija, otkrivši za medije da je tada bila u karanteni s nekolicinom svojih zaposlenika u Miamiju pri vrhuncu pandemije koronavirusa.

- U našoj kući se u tom trenu nalazila traka za trčanje i stalno su me gurali da se popnem na nju. Htjela sam stati na nju kada mi je moj direktor dizajna za masovna vjenčanja rekao: "Prodajemo ukosnice. Možete li ovo staviti u kosu? Ja ću slikati".

image

Vera Wang

Michael Tran/Afp

Dok se "spremala" stati na traku za trčanje, njezini su prijatelji dojurili i rekli joj o viralnoj reakciji na njezinu mladenačku pojavu.Ne shvaćajući oko čega takva panika, pitala je prijatelje na koju fotografiju misle.

- Na fotografiju tebe. U narančastom topiću za vježbanje, u bijelim hlačicama - odgovorili su joj, ostavljajući je zbunjenom zašto je njezina kombinacija izazvala tako snažnu reakciju.

- Bilo je vrlo vruće u Miamiju, nisam namjeravala nositi pulover s ovratnikom! Nisam baš shvatila o čemu je riječ - objasnila je.

Poznata je dizajnerica objasnila da bi "razumjela ovakvo nešto da su to planirali, ali nisu", a za njen bezvremenski izgled bez bora, Wang je ranije otkrila da je kombinacija "posla, sna, koktela s votkom i malo sunca".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:47