GLAMUROZNI PAR

Novi Hajdukov trener već 20 godina ljubi lijepu Monicu: ‘Mogao sam napraviti transfer života, ali nije mi dala!‘

Upoznali su se 1997., u braku su već 20 godina, a imaju dvoje djece

Gennaro Gattuso i Monica Romano

 Daniele Cifalà/mega/the Mega Agency/profimedia/Daniele Cifalà/mega/the Mega Agency/profimedia

Gennaro Gattuso novi je trener Hajduka. Bio je igrač Milana dok je on još vladao Europom, i to punih 13 godina, a osvojio je dvije Lige prvaka. A prije 20 godina osvojio je i srce Škotkinje Monice Romano, koja ima talijanske korijene.

Upoznali su se 1997., u braku su već 20 godina, a imaju dvoje djece - kćer Gabrielu i sina Francesca. Sin ide tatinim nogometnim stopama.

Jednom je prilikom otkrio da je 2012. mogao završiti u redovima Boce Juniors, no zbog supruge se na kraju ipak nije preselio u Buenos Aires.

image

Gennaro Gattuso i Monica Romano

Alberto Terenghi/venice2021/ip/pa Images/profimedia/Alberto Terenghi/venice2021/ip/pa Images/profimedia

"Moglo je biti drugačije. Nije nikakva tajna da sam se uvijek divio Boci Juniors. Bio sam sretan da igram protiv njih i da osvojim Svjetsko klupsko prvenstvo, kao i prijateljski Audi Cup u Njemačkoj", rekao je svojevremeno za Fox Sports.

"Bio sam blizu prelaska u Bocu 2012. godine, ali moja supruga je glavna u kući i nije me pustila da idem. Naša su djeca tada bila jako mala i nije bio pravi trenutak za odlazak obitelji u Buenos Aires", rekao je tada Gattuso, koji je 2012. prešao u švicarski Sion i postao trener-igrač.

Inače, Monicin otac je bio Mario Romano, poznati ugostitelj koji je, nakon što je izgubio bitku s karcinomom 2011., iza sebe ostavio bogatstvo procijenjeno na otprilike 4,7 milijuna eura. Sestra joj je TV novinarka s BBC-ja, Carla Romano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 22:35