MALA BIJELA HALJINA

Nova djevojka opet je kopija bivše žene: Bianca osvanula u izdanju istom kao Kim Kardashian, dekolte seže do pupka

Kanye je svoju tipičnu crnu kombinaciju zamijenio bijelim hlačama i majicom

Kanye West i Bianca Censori

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čini se da je supruga repera Kanyea Westa, Bianca Censori, ponovno modnu inspiraciju pronašla kod njegove bivše žene, Kim Kardashian. Tako se 29-godišnjakinja ovog puta pojavila u bijeloj haljini dubokog dekoltea koju je ranije nosila reality zvijezda Kardashian.

image

Kanye West i Bianca Censori

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zajedno sa suprugom prisustvovala je rođendanskoj zabavi Ty Dolla $igna u Zapadnom Hollywoodu, a Bianca je tom prigodom prošetala u bijeloj mini haljini s dekolteom koji joj se spuštao sve do pupka. Kim je nosila gotovo identičan look na proslavi svog 34. rođendana prije 10 godina, a tada su duboki dekolte i ramena također bili u prvome planu. Osnivačica SKIMS-a također je nosila bijelu haljinu s naborima samo nekoliko mjeseci nakon što se udala za Kanyea u ožujku 2014. na raskošnoj talijanskoj ceremoniji.

Kanye joj se tada pridružio, zajedno s grupom prijatelja i obitelji, u noćnom klubu TAO u Las Vegasu, a tijekom večeri dobila je tortu na kojoj je pisalo ‘Gospođa West‘.

image

Kim Kardashian i Kanye West 2014. godine

Stmx/Backgrid Usa/Profimedia/Stmx/backgrid Usa/profimedia

Kanye je ovog puta također šokirao modnim izričajem. Svoju tipičnu crnu kombinaciju ‘od glave do pete‘ zamijenio je bijelim hlačama i bijelom majicom, a na nogama je imao žutosmeđe čizme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:52