ZALJUBLJENI DO UŠIJU

Norveška princeza objavila naciji: ‘Udajem se! Srce mi je osvojio moj duhovni guru‘

Princeza Märtha Louise potvrdila je svoju romansu s Durekom u svibnju 2019. i dodala ‘od njega mi srce poskakuje‘

Princeza Martha Louise i Shaman Durek

 Gac/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Gac/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kći norveškog kralja Haralda zaručila se za duhovnog vodiča i nadarenog iscjelitelja. Par je na društvenim mrežama podijelio radosnu vijest te su se opisali kao ljubavnike obilježene zvijezdama. Tijekom svoje veze su često bili razdvojeni, ali ih ni to nije spriječilo da uspiju.

Shaman Durek (47) zaručio je norvešku princezu Märthu Louise (50). Par je vijest podijelio na svojim Instagram profilima u utorak.

- Rekla je da, napisao je Durek uz fotografiju na kojoj se par gleda u oči, a princeza pokazuje svoj zaručnički prsten.

- Presretan sam što ću ostatak svog života provesti s najčistijom, anđeoskom, mudrom, moćnom ženom koja u mojim očima predstavlja sve razine božice. Zajedno kao duhovni par, koristit ćemo našu moć da podržimo ljude da stvore svijet koji se temelji na ljubavi i prihvaćanju. Mijenjamo svijet kroz našu ljubav, dodao je.

Objavu o zarukama napisala je i princeza.

- Tako sam sretna što mogu objaviti da sam zaručena za Shamana Dureka, onog od kojeg mi srce poskakuje, onog koji me vidi i priznaje iz mog najvećeg potencijala, koji me nasmijava i s kojim mogu biti ranjiva. Ljubav nadilazi i tjera nas da rastemo i tako sam sretna što nastavljam rasti s ovim prekrasnim muškarcem, napisala je ganuta Märtha.

Kralj Harald i kraljica Sonja te prijestolonasljednik Haakon i princeza Mette-Marit, princezin brat i šogorica, objavili su izjave u kojima čestitaju paru.

image

Princeza Martha Louise i Shaman Durek

Gac/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Gac/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Mi smo daljinom razdvojeni ljubavnici, ali našu ljubav definiraju prijateljstvo i odanost. Upravo kroz naše prijateljstvo izgradili smo ovu sposobnost da se nosimo s razmakom između naših srca, rekao je Durek za People.

U travnju 2021. princeza Märtha Louise rekla je da svog dečka nije vidjela od Božića kada je Durek posjetio Norvešku za praznike.

- On je u Los Angelesu, a sada ne znamo kada ćemo se ponovno vidjeti, rekla je za norveške novine VG.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:14