NAJBOGATIJI UMJETNIK

‘Nevjerojatno. Ode na plažu sam, pozove djevojku na piće i vrati se s njom u hotel. I tako svaki dan‘

Popularnost je stekao sa svojim sklupturama pod nazivom ‘Poljubac‘ koje su u stvari aparati za gašenje požara, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na više 15 milijuna dolara

Sylvie Meis i Niclas Castello, još su u studenom prošle godine izgledali zaljubljeno

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Niclas Castello (45), jedan od najbogatijih suvremenih umjetnika na svijetu, ovog se proljeća rastao od supruge Sylvie Meis (45), koju je nazivao ‘ljubavlju svog života‘, ali se čini da ne pati puno za njom.

Trenutno je na ljetovanju, a paparazzi ga svakodnevno snimaju s novom ljepoticom. Na plažu dolazi redovito sam, onda uoči neku od zgodnih kupačica, priđe joj i ćaska, popiju po koje piće i odlaze skupa u njegovu hotelsku sobu.

A još je na dočeku 2023. godine na Maldivima uživao u Sylvijinom društvu, s kojom je uvijek strastveno izmjenjivao nježnosti gdje god bi se pojavili.

image

Sylvie Meis i Niclas Castello, još su u studenom prošle godine izgledali zaljubljeno

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Nizozemska manekenka, voditeljica i starleta s njemačkim je umjetnikom često bila na meti kritika jer bi se u javnosti, najčešće u Saint-Tropezu gdje su obožavali ići na odmor, najviše zadržavali u plićaku i prepuštali poljupcima i dodirima primjerenijima spavaćoj sobi. Umjetnik je bio potpuno očaran njom i govorio je da ga nije briga za komentare.

Par se vjenčao u rujnu 2020. u Firenzi, a Sylvie je do oltara vodio sin Damian (18) iz njenog prošlog braka s nogometašem Rafaelom van de Vaartom.

"Nikad prije nisam bila ovako spremna reći da! Želim uživati u trenutku kad se udam za svoju veliku ljubav", napisala je na Instagramu uoči vjenčanja, iako joj ni ovaj brak nije dugo potrajao.

Nju i Rafaela su nakon vjenčanja 2005. prozvali ‘Novim Beckhamovima‘. On je bio uz nju nakon što joj je 2009. dijagnosticiran karcinom dojke i pauzirao je karijeru te se posvetio brizi za nju.

Ipak, godinu dana nakon što je preboljela tešku bolest, Sylvie ga je prevarila s pilotom, a on je to saznao pročitavši njihove ljubavne mailova. Sylvie je sve kasnije i javno priznala. Tada je ‘pukao‘ njihov brak, no razišli su se tek u siječnju 2013. kada ju je Rafel udario pred gostima.

Starleta nije puno čekala na novu ljubav. Četiri godine kasnije je bila zaručena za poduzetnika Charbela Aouada, ali svoje zaruke su raskinuli nekoliko mjeseci kasnije. Imala je niz avantura s kojima je prestala kada je lipnju 2019. upoznala Niclasa na vjenčanju zajedničkih prijatelja u Veneciji.

Navodno je i njihov brak sada pukao zbog njezine nevjere.

Niclas osim burnog privatnog života ima i zanimljiv karijerni put. Rođen je u tadašnjoj Istočnoj Nemačkoj, ali je dugo živio u Parizu, a u Njemačku se vratio 2003. godine. Kasnije se preselio u New York.

Popularnost je stekao sa svojim sklupturama pod nazivom ‘Poljubac‘ koje su u stvari aparati za gašenje požara, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na više 15 milijuna dolara.

Prošle je godine usred njujorškog Central Parka izložio svoju sklupturu - kocku tešku 186 kilograma od čistog 24-karatnog zlata. Umjetnik je rekao da je njena materijalna vrijednost 11,7 milijuna dolara iako nije na prodaju, a nazvao ju je "baza svijeta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:58