KRALJEVSKA OBITELJ

Netflix otkrio kad stiže zadnja sezona ‘Krune‘, objavljen novi teaser: ‘Što je sa životom koji sam ostavila po strani?‘

U teaseru Imelda Staunton, koja glumi kraljicu Elizabetu II., šeta Buckinghamskom palačom dok njezine riječi odjekuju

Teaser zadnje sezone serije ‘Kruna‘

 Screenshot YouTube

Streaming servis Netflix otkrio je kada stiže posljednja sezona njihove popularne serije ‘Kruna‘. Finale serije podijeljeno je u dva dijela, a prvi dio šeste i posljednje sezone bit će objavljen 16. studenog. Drugi dio izaći će 14. prosinca.

Netflix je objavio novi teaser u kojemu Imelda Staunton, koja glumi kraljicu Elizabetu II., šeta Buckinghamskom palačom dok njezine riječi odjekuju.

"Kruna je simbol postojanosti. To je nešto što vi jeste, a ne nešto što radite. Dio naše prirodne osobnosti uvijek se izgubi. Svi smo se žrtvovali. To nije izbor, to je dužnost. Ali što je sa životom koji sam ostavila po strani? Ženom koju sam ostavila po strani?", čuje se u teaseru.

Šesta sezona popularne serije bavit će se razdobljem između 1997. i 2005. godine. Prvi dio više će biti posvećen odnosu princeze Diane, koju tumači Elizabeth Debicki, te Dodija Fayeda, kojeg tumači Khalid Abdalla, i to prije kobne automobilske nesreće u Parizu 1997. Netflix je naglasio da tu nesreću neće prikazati.

Drugi dio bavit će se princem Williamom, kojeg glumi Ed McVey, a koji se vraća na koledž Eton nakon majčine smrti, zatim zlatnim jubilejem kraljice Elizabete, brakom kralja Charlesa III. i Camille te ranom fazom ljubavne veze Williama i Kate Middleton, koju glumi Meg Bellamy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:02