TVRDOGLAVA DADILJA

Nastavak ljubavne drame: ‘Olivia Wilde nije odmah ostavila Sudeikisa. Samo želi da Harry tako misli‘

Styles ne zna ništa od toga. Jedna stvar kod Olivije je da se voli ponašati kao da nema problema, navodi dadilja

Harry Styles, Sydney Chandler i Olivia Wilde

 Alberto Terenghi/venice2022/Ip/Pa Images/Profimedia/Alberto Terenghi/venice2022/ip/pa Images/profimedia

Iako je Olivia Wilde navodno rekla Harryju Stylesu da je njezina veza s Jasonom Sudeikisom okončana odavno, prema novim tvrdnjama to baš i nije tako, već je između te dvije veze prošlo vrlo malo vremena.

"Wilde je željela da Harry misli da je taj odnos odavno gotov, a nije. Olivia se nastavila braniti i mislim da je to učinila zbog Harryja", izjavila je Wildeova i Sudeikisova bivša dadilja u svom ovotjednom intervjuu za Daily Mail.

Dadilja, čiji identitet se ne spominje, tvrdi da su se Wilde i Sudeikis koji imaju djecu Otisa (8) i Daisy (6), nastavili viđati i slati ljubavne poruke čak i nakon što se ona iselila iz kuće u studenom 2020.

Također, prenosi Page Six, dadilja je navela kako je Wilde rekla Sudeikisu da ga voli i spavala s njim gola u krevetu do tog prosinca. U siječnju 2021., izašla je u javnost sa Stylesom.

"Styles ne zna ništa od toga. Jedna stvar kod Olivije je da se voli ponašati kao da nema problema. Kad joj nešto iznesete, ona jednostavno ne zna kako se nositi s time. Miče probleme sa strane. Stoga mislim da nije željela da Harry ima bilo kakve veze s tim", zaključila je dadilja.

U rujnu 2022. u intervjuu za Vanity Fair, Wilde je oštro osudila trač kako je napustila Sudeikisa zbog Stylesa, nazivajući optužbe "potpuno netočnima". Također je rekla da su se razišli "na početku pandemije".

Međutim, dadilja, koja nije imenovana u intervjuu, istaknula je da postoje fotografije koje dokazuju da su Wilde i Sudeikis još uvijek bili sretno zajedno u rujnu te godine.

"Zašto se jednostavno ne pogleda njezin prsten za Praznik rada u rujnu 2020.? Bili smo u Malibuu tada. Bilo je to točno prije nego što je počela viđati Harryja. Nosi zaručnički prsten od Jasona i sretno se smije na plaži", rekla je dadilja za Daily Mail.

Naime, fotografije koje je objavio Daily Mail pokazuju Wilde 8. rujna 2020. kako nosi zaručnički prsten od Sudeikisa dok se zabavlja sa svojim tadašnjim zaručnikom i njihovom djecom na plaži u Malibuu.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Dennis Van Tine/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Nekoliko tjedana kasnije, Wilde je upoznala Stylesa kada su u listopadu započeli snimanje "Don‘t Worry Darling" u Palm Springsu. Dadilja je tvrdila da je Wilde prekinula sa Sudeikisom 8. studenog 2020. nakon što je ona mnogo vremena provodila izvan njihovog doma.

Ovaj tjedan iznijela nekoliko optužbi o Wildeovoj drami u vezi, uključujući i to da je Sudeikis saznao za spoj svoje zaručnice sa Stylesom zahvaljujući starom Apple Watchu. Pored toga je navela da se Sudeikis jednom bacio pod Wildein auto kako bi je pokušao spriječiti da ode vidjeti pjevača.

I Wilde i Sudeikis nazvali su optužbe "lažnima i uvredljivima" u izjavi za Page Six.

"Kao roditelje, nevjerojatno je uznemirujuće saznati da bi bivša dadilja naše dvoje male djece odlučila javno izreći takve lažne tvrdnje o nama. Njena sada 18-mjesečna kampanja uznemiravanja nas, kao i voljenih osoba, bliskih prijatelja i kolega, dosegla je svoj nesretni vrhunac. Nastavit ćemo se fokusirati na odgoj i zaštitu naše djece s iskrenom nadom da će ona sada odlučiti ostaviti našu obitelj na miru", rekao je bivši par u izjavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:46