NOVA ZAVRZLAMA

Nakon što je Levine negirao prevaru, javila se i četvrta žena: ‘Htio je cijeli dan provesti gol sa mnom‘

Levine priznaje da je ‘prešao granicu‘ slanjem poruka drugoj ženi, tvrdi da neće nikada ponoviti takvo nešto

Adam Levine i Alanna Zabel

 Profimedia/Instagram

Adam Levine negira da je varao svoju trudnu suprugu Behati Prinsloo, ali priznaje da je "prešao granicu" slanjem poruka drugoj ženi, piše TMZ.

image

Behati Prinsloo i Adam Levine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Pjevač benda Maroon 5 se oglasio u vezi najnovijeg skandala koji trese svijet poznatih. Naime, u svom Instagram postu je demantirao glasine o "aferi" s 23-godišnjom Sumner Stroh, koja je poruke koje su razmijenili pokazala svijetu, ali nije otkrio jesu li se ikada sreli u stvarnom životu.

image

Sumner Stroh

Screenshot TikTok

- Nisam dobro procijenio situaciju koketirajući s bilo kim tko nije moja supruga. Nisam imao aferu, no prešao sam određenu granicu tijekom teškog perioda u mom životu - izjasnio se Levine.

- U određenim slučajevima sam se ponio neprikladno. Riješio sam to i poduzeo proaktivne korake kako bih ispravio situaciju sa svojom obitelji. Moja žena i moja obitelj su sve do čega mi je stalo na ovom svijetu. Biti dovoljno naivan i glup da riskiram jedinu stvar koja mi je uistinu važna bila je najveća pogreška koju sam mogao napraviti. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno - dodao je 43-godišnji pjevač.

image

Screenshot Instagram priče Adama Levinea

Screenshot/Instagram

Trudna Behati Prinsloo navodno je "jako uznemirena" zbog optužbi da ju je suprug varao. Jedan od izvora blizak manekenki je rekao da je 34-godišnja Prinsloo "100 posto predana svojoj obitelji" i dodao da Levine "ima puno razumijevanja za njezine osjećaje", piše Page Six.

U međuvremenu se pojavila i četvrta žena koja je istupila s optužbama protiv pjevača benda Maroon 5. Bivša instruktorica joge Adama Levinea, Alanna Zabel, optužila ga je da joj je poslao "prljave poruke". Zabel, koja je trenirala zvijezdu od 2007. do 2010. godine, navodi da je Levine pisao da želi "provesti cijeli dan gol s njom" i hvalio se svojim prijateljima kako je imala "najbolju stražnjicu u gradu".

Ispričala je kako je njezin tadašnji dečko vidio poruku, "postao nasilan te pobjesnio i postao ljubomoran te skoro slomio zglob". Zabel je optužila Levinea da ju je napustio kada mu je rekla što se dogodilo te je rekla da ju je "otpisao sa svoje tada nadolazeće turneje".

image

Instagram priča Levineove instruktorice joge

Instagram/screenshot

Prema intervjuu iz 2008., Levine se počeo baviti jogom nakon što su ga obavijestili o zdravstvenim prednostima te aktivnosti. U lipnju 2008. je za magazin Women‘s Health rekao da će "joga drastično poboljšati ljude na svaki mogući način", ali je priznao da "vježba samo zato što su satovi uvijek puni lijepih žena".

Podsjetimo, komičarka Maryka i Alyson Rose objavile su snimke zaslona svojih navodnih razgovora s Levineom, nedugo nakon što je manekenka iz LA-a, Sumner Stroh, izjavila da je imala tajnu vezu s njim prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:45